ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Οι παρατάξεις έχουν την αυτονομία τους»

Εικόνα του άρθρου «Οι παρατάξεις έχουν την αυτονομία τους»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/12/2018, 17:38
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ «Γιάννενα. Πολίτες για την Ανατροπή» ετοιμάζεται για την ανοιχτή συζήτηση με θέμα την πορεία προς τις εκλογές, η οποία θα γίνει την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί, στο ξενοδοχείο Du Lac.

Για την παράταξη, η εκδήλωση αυτή αποτελεί ένα στοίχημα, μετά την πρόσφατη απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων περί διεύρυνσης και προώθησης συνεργασιών. Όσο πιο δυναμική είναι η συμμετοχή στελεχών, φίλων και απλών πολιτών, τόσο η παράταξη θα στείλει και το μήνυμά της προς όσους επιδιώκουν ή καλοβλέπουν τη μη αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές.

Ο επικεφαλής της παράταξης Λάζαρος Νάτσης, έχοντας στο πλευρό του τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Παππά και τα μέλη της παράταξης Κατερίνα Μιτοπούλου και Αστερινό Μάνθο, απηύθυνε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου στο καφέ μπαρ «Σκάλα» δημόσια πρόσκληση συμμετοχής στη συζήτηση της Κυριακής. «Στο πλαίσιο των συνεργασιών και της διεύρυνσης της παράταξης, είναι ζήτημα συζήτησης το τελικό σχήμα. Οι γνώμες είναι θεμιτές και οι παρατάξεις έχουν την αυτονομία τους. Δεν μπορεί να μη λαμβάνονται υπόψη οι γνώμες τους» τόνισε ο κ. Νάτσης δίνοντας το στίγμα της πρωτοβουλίας για τη διοργάνωση της εκδήλωσης..

Ο κ. Νάτσης ανέφερε επίσης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ότι η παράταξη κάνει διάλογο με άλλες παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου, αναγνωρίζοντας βέβαια ότι «υπάρχει μια κόπωση και απαιτείται μια ανανέωση του δημοτικού συμβουλίου». Οι απανωτές του αναφορές στις δημοτικές παρατάξεις, οδήγησαν αναπόφευκτα στο ερώτημα για τον Μωυσή Ελισάφ, ο οποίος έχει ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος. «Ο κ. Ελισάφ έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, όχι κάποια παράταξη ή κάποιο επιτελείο. Την υποψηφιότητά του έχει ανακοινώσει και ο κ. Πατσούρας (Αριστερή Παρέμβαση)… Όταν θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες τους, δεν έχει κανείς αντίρρηση να μιλήσει και μαζί τους» τόνισε χαρακτηριστικά…

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back