Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Οι Paguristas στέλνουν επιστολή στο δήμαρχο

Εικόνα του άρθρου Οι Paguristas στέλνουν επιστολή στο δήμαρχο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/05/2020, 17:27
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Επιστολή στο δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ και τους αρμόδιους αντιδημάρχους στέλνουν οι Paguristas, σχετικά με την κατάσταση στο παραλίμνιο, ειδικά τον τελευταίο διάστημα που περνάει από εκεί πολύς κόσμος, με τις προτάσεις τους για βελτιώσεις.

Σημειώνουν ότι θα εφάρμοζαν αυτοί κάποιες από τις προτάσεις, «ωστόσο κρίνουμε πως τα περιοριστικά μέτρα για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού δεν εξαιρούν τις εθελοντικές δράσεις».

Προτείνουν:

1)Τοποθέτηση περισσότερων και μεγαλύτερων κάδων απορριμμάτων, ειδικά τώρα που ο κόσμος παίρνει τον καφέ στο χέρι. Επίσης, ζητούν να τοποθετηθούν κανονικοί κάδοι πιο πυκνά και τονίζουν ότι σε περιοχές όπως στο πάρκο μπροστά στο Du Lac, δεν υπάρχουν κάδοι.

2) Να απομακρυνθούν οι πλαστικές σακούλες, γιατί μεταξύ άλλων είναι εκτεθειμένες στα αδέσποτα.

3) Κατά προτεραιότητα καθαρισμός τις πρωινές ωρες ώστε να μη συγκεντρώνονται απορρίμματα.

4) Καθαρισμός και τις απογευματινές ώρες.

5) Να αποκατασταθούν οι τρύπες στον ποδηλατόδρομο, τα φρεάτια χωρίς καπάκια κ.α.

Τέλος, οι paguristas σημειώνουν ότι η δημόσια κοινοποίηση της επιστολής τους «δεν έχει τον χαρακτήρα καταγγελίας, ούτε διαφήμισης της δράσης μας», αλλά ένα μήνυμα «στους συμπολίτες ότι πρέπει και οι ίδιοι να φροντίσουν να κρατάμε καθαρό το κοινό μας σπίτι, δηλαδή την πόλη, αλλά και ότι όλοι μπορούμε να συμβάλουμε με θετικές προτάσεις και όχι μόνο με παράπονα και αφορισμούς».

ΣΧΟΛΙΑ
Φίλιππος
Θα πρότεινα ποιο υπεύθυνος πολίτες Δεν γίνεται να μας ακολουθεί ένας οδό καθαριστικό η ο δήμος Υπάρχουν κάδοι Ο πολιτισμός απουσιάζει Ευχαριστώ πολύ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3