Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΘΕΑΤΡΟ

Οι ιδιαίτεροι ήρωες του «TOC TOC»

Εικόνα του άρθρου Οι ιδιαίτεροι ήρωες του «TOC TOC»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/01/2020, 15:25
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η κωμωδία «TOC TOC – Πάλι Πάλι» σε σκηνοθεσία Κώστα Σπυρόπουλου, που παίζεται για εννιά θεατρικές σεζόν, έρχεται στα Γιάννενα.

Η παράσταση θα ανέβει στις 18 Ιανουαρίου, στις 21:15, και στις 19 Ιανουαρίου, στις 19:00, στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος όχι μόνο σκηνοθετεί, αλλά παίζει και διασκευάζει το γαλλικό θεατρικό έργο του Laurent Baffie. Μαζί του επί σκηνής ο Δημήτρης Σταρόβας, η Χρύσα Ρώπα, η Μαίρη Σταυρακέλλη, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, η Στέλλα Κωστοπούλου και η Εβελίνα Καραπάνου.

Η υπόθεση: Έξι άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, συναντώνται στον προθάλαμο του παγκοσμίου φήμης γιατρού, στις ικανότητες του οποίου έχουν εναποθέσει όλες τις ελπίδες τους για οριστική θεραπεία από τις διάφορες μορφές ιδεοψυχαναγκασμού που πάσχουν. Ο γιατρός όμως λείπει και, όπως συνεχώς ενημερώνει τους ασθενείς η βοηθός του, προσπαθεί να έρθει και όλο κοντεύει και όλο όμως αργεί. Οι ήρωες περιμένουν και όσο περιμένουν κουβεντιάζουν και όσο κουβεντιάζουν οδηγούνται μοιραία σε group therapy… Είσοδος: 20€, 15€ (φοιτητικό, ανέργων, 65+).

Προπώληση στο viva.gr και στο ταμείο του Πνευματικού Κέντρου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back