ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Οι ευχές Καλογιάννη και Μπαρτζώκα

Εικόνα του άρθρου Οι ευχές Καλογιάννη και Μπαρτζώκα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/04/2023, 22:01
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και το υπουργείο Εσωτερικών επιβεβαίωσαν τη νομιμότητα της εκλογής ως δημάρχου του Δημήτρη Παπαγεωργίου, και η επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα_2023» Τατιάνα Καλογιάννη έδωσε τις καλύτερες ευχές της, εντός του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Σας ευχόμαστε να είστε γερός και υγιής και να υπηρετήσετε το δήμο μας με κύριο γνώμονα το κοινό συμφέρον και όφελος» είπε. Και πρόσθεσε: «Εμείς θα είμαστε εδώ για να συμβάλλουμε, όπως κάνουμε μέχρι σήμερα και στην ομαλή λειτουργία των πολιτικών οργάνων του Δήμου και στη στήριξη κάθε πρωτοβουλίας και πρότασης, που αποσκοπεί στη μετεξέλιξη του δήμου μας και στη δραστική αλλαγή της εικόνας και της λειτουργίας του. Θα συμφωνούμε, όπου πρέπει. Θα διαφωνούμε, όπου απαιτείται».

Τις ευχές του έδωσε και ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Τώρα» Άρης Μπαρτζώκας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «κανείς δεν μπορεί να αμφισβητεί ποιος είναι ο δήμαρχος σε αυτή την πόλη».

Λίγο αργότερα, ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου έκανε αναφορά στις ευχές της κας Καλογιάννη και του κ. Μπαρτζώκα, καταθέτοντας τις ευχαριστίες του.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back