ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Οι ευχές και τα μηνύματα των «τοπικών αρχόντων»

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/01/2020, 15:04
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τα μηνύματά τους στέλνουν επικεφαλής Περιφέρειας, Δήμων, παρατάξεων κ.λπ., για το νέο έτος:

Αλέκος Καχριμάνης, περιφερειάρχης Ηπείρου

«Στο σημερινό χαρούμενο και εορταστικό κλίμα, η σκέψη μας πρέπει να είναι στραμμένη και στους συμπατριώτες μας που περνάνε δύσκολα. Σε εκείνους που   καθημερινά δίνουν αγώνα επιβίωσης, στους απόδημους και σε όσους δεν είναι κοντά στους δικούς τους. Δεν τους ξεχνούμε, κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, ώστε να δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες προκειμένου να επανέλθει η κοινωνική και οικονομική ισορροπία.

Ευχόμαστε  και ευελπιστούμε να ειρηνεύσουν οι χώρες που βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση και να λάβει τέλος το δράμα των προσφύγων, τους οποίους αγόγγυστα φιλοξενεί η Ήπειρος. (…) Τίποτα δεν είναι αυτονόητο και τίποτε δεν χαρίζεται. Χρειάστηκε και χρειάζεται αγώνας για να επιτευχθεί ο κάθε στόχος.   Τον  αγώνα αυτόν είμαστε αποφασισμένοι να τον συνεχίσουμε και το νέο χρόνο, επιδιώκοντας με τη δική μας συμβολή και πίεση να προχωρήσουν και άλλα μεγάλα έργα υποδομών, τα οποία ανήκουν στην αρμοδιότητα της Κεντρικής Διοίκησης.

Για το 2020 έχουμε έναν κεντρικό στόχο: Η ζωή των Ηπειρωτών να γίνει καλύτερη.  Πιστεύω ακράδαντα πως αυτό θα γίνει πράξη, με ενότητα, συνεργασία και πίστη στις δυνατότητές μας».

Μωυσής Ελισάφ, δήμαρχος Ιωαννίνων

«Ξέρουμε ότι τίποτα δεν είναι εύκολο. Ειδικά σε μία κοινωνία που ακόμη δίνει τον αγώνα της για να βγει από την πολυετή κρίση και τις βαθύτατες συνέπειες. Οφείλουμε όμως να δουλέψουμε. Με όραμα, με σχέδιο και με διάθεση προσφοράς. Μας εμπιστευτήκατε και πρέπει να σας το ανταποδώσουμε. Μαζί με τις θερμές ευχές μου για τη νέα χρονιά σας υπόσχομαι ότι θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για το Δήμο μας, για τα Γιάννενα».

Θωμάς Μπέγκας, Ενότητα Πολιτών

«Στους καιρούς που ζούμε το πιο σημαντικό μήνυμα που πρέπει να δώσουμε είναι αισιοδοξία, ελπίδα και αλληλεγγύη, μαζί όμως με τη συνεργασία και τις κοινές προσπάθειες για να προωθήσουμε τα μεγάλα ζητήματα του Δήμου μας. Αυτό που απαιτείται είναι πίστη στις δυνάμεις του τόπου μας και φυσικά τους ανθρώπους του, οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να πετύχουν πολλά (…) Τα προηγούμενα χρόνια εργαστήκαμε εντατικά για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση απαραίτητων έργων που αφορούν στην προστασία του περιβαλλοντικού μας πλούτου. Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι αυτή που, βασισμένη στη δουλειά που παραδώσαμε, θα προχωρήσει με την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων για την θωράκισή του. Κλείνοντας, πρέπει όλοι να θυμόμαστε ότι κάθε χρονιά έρχεται μόνο μια φορά. Ζήστε την στο έπακρο και κάντε την κάθε στιγμή να μετράει».

Τατιάνα Καλογιάννη, Ιωάννινα_2023

«Ξεκινήσαμε πριν από ένα χρόνο, έναν έντιμο αγώνα για να αλλάξει ο Δήμος μας φυσιογνωμία και λειτουργία. Να πείσουμε τους συμπολίτες μας για την αξία του τεκμηριωμένου και ορθολογικού σχεδιασμού και την ανάγκη του Δήμου μας για σημαντικές υποδομές που ταιριάζουν στην ιστορία και την ευρωπαϊκή προοπτική του. Η πολιτική δραστηριότητα της παράταξής μας, στηρίζεται στην καθαρότητα των θέσεών μας, και το ήθος μας. Το 2020 θα είναι χρονιά συνέχισης του αγώνα για τις ίδιες αξίες και με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου και των συνδημοτών».

Σπύρος Ριζόπουλος, Ορίζοντες Ηπείρου

«Το 2020 να είναι χρονιά αφύπνισης, ορθολογισμού, αναγέννησης και ευημερίας».

Μιχάλης Πλιάκος, δήμαρχος Ζίτσας

«Στόχος και ευχή μου για το 2020, είναι να καταφέρουμε όλοι μαζί να γυρίσουμε σελίδα και με αίσθημα ευθύνης να αντιστρέψουμε καθετί αρνητικό ώστε να θέσουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο για το Δήμο μας, την Ήπειρο, την πατρίδα μας. Το οφείλουμε άλλωστε, στα παιδιά μας και τις γενιές που έρχονται».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back