ΚΟΣΜΟΣ

Οι «εχθροί της Ελλάδας» και οι υποκλοπές

Εικόνα του άρθρου Οι «εχθροί της Ελλάδας» και οι υποκλοπές
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/11/2022, 17:05
ΚΟΣΜΟΣ - ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, μιλώντας στην ευρωβουλή, διατύπωσε, ούτε λίγο, ούτε πολύ, την άποψη ότι όσοι-ες ασκούν κριτική ή ασχολούνται με το θέμα των υποκλοπών χωρίς να συμφωνούν με την κυβερνητική θέση, είναι «εχθροί της Ελλάδας».

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της: «Δεν θα επιτρέψουμε σε όσους σπεκουλάρουν πάνω στην Ελλάδα για μικροκομματικούς λόγους και προσωπική προβολή, σε εχθρούς της Ελλάδας, όπου κι αν βρίσκονται, σε όσους υπηρετούν σκοτεινές ατζέντες και σε όσους δηλητηριάζουν τον δημόσιο βίο της Ελλάδος με τοξικότητα, να συκοφαντούν την Ελλάδα χωρίς αποδείξεις και πειστήρια».

Η κα Ασημακοπούλου μάλιστα τονίζει ότι υπερασπίστηκε «την τιμή και την υπόληψη των ελλήνων πολιτών και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη» με την ομιλία της.

Πρόσθεσε δε ότι «η ελληνική Κυβέρνηση δεν χρησιμοποιεί κακόβουλο λογισμικό, έχει ενισχύσει το νομοθετικό πλαίσιο νόμιμης άρσης απορρήτου για πολιτικά πρόσωπα» και ότι έχει «διερευνήσει θεσμικά και πλήρως το θέμα της νόμιμης επισύνδεσης του κ. Ανδρουλάκη», κάτι που ωστόσο είναι υπό συζήτηση.

Επιτέθηκε ξανά κατά της εφημερίδας Documento, αναπαράγοντας τη γραμμή του κόμματος, ότι «ο εκδότης του συνδέεται με τη χρηματοδότηση τηλεοπτικού δικτύου, εντός Ελλάδος, με ρωσικά κεφάλαια».

Διαβάστε επίσης: Μήνυση κατέθεσε η Ο. Γεροβασίλη για τις υποκλοπές

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back