ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Οι επτά αντιδήμαρχοι του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων

Εικόνα του άρθρου Οι επτά αντιδήμαρχοι του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/01/2024, 15:29
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Την απόφαση ορισμού επτά αντιδημάρχων υπέγραψε ο δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Νίκος Βαΐτσης.

Η θητεία των αντιδημάρχων, πέντε έμμισθων και δύο άμισθων, θα έχει διάρκεια έως 31 Δεκεμβρίου 2024.

Αντιδήμαρχοι με αντιμισθία ορίστηκαν οι εξής:

-Βασίλειος Γιούλης με αρμοδιότητες για τη Δημοτική Ενότητα Πραμάντων, τον έλεγχο και την εποπτεία των προμηθειών και των αποθηκών του Δήμου, τον έλεγχο και την εποπτεία της βεβαίωσης και είσπραξης των δημοτικών τελών, για την ασφάλεια και υγιεινή της λειτουργίας και του προσωπικού του Δήμου, και για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

-Βασίλειος Κοντός με αρμοδιότητες για τη Δημοτική Ενότητα Τζουμέρκων.

-Αιμίλιος Πατσιούρας με αρμοδιότητες για τη Δημοτική Ενότητα Κατσανοχωρίων.

-Νικόλαος Γκίζας με αρμοδιότητες για τις Δ.Ε. Βαθυπέδου, Καλαρρυτών, Ματσουκίου και Συρράκου, καθώς και τον έλεγχο και την εποπτεία για θέματα αγροτικής και κτηνοτροφικής ανάπτυξης.

-Παντελεήμων Βλάχος με αρμοδιότητες τον έλεγχο και την εποπτεία για θέματα καθαριότητας και πρασίνου, ύδρευσης, αποχέτευσης και ομβρίων, πολιτικής προστασίας, δημοτικού φωτισμού, παιδικών χαρών, οχημάτων και μηχανημάτων, προστασίας του περιβάλλοντος και κοιμητηρίων.


Ως άμισθοι αντιδήμαρχοι:

-Γεώργιος Παππάς με αρμοδιότητες για τη λειτουργία του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, τον έλεγχο και την ευθύνη προστασίας της δημόσιας υγείας και υγιεινής, καθώς και για θέματα προβολής και τουρισμού του Δήμου.

-Αικατερίνη Παπαϊωάννου με αρμοδιότητες τη διαχείριση των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και των εν γένει θεμάτων που συνδέονται με χρηματοδοτήσεις στα πλαίσια προγραμμάτων χρηματοδότησης, τον έλεγχο και την έκδοση αδειών καταστημάτων και επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος, την εποπτεία και ευθύνη του Πολεοδομικού Σχεδιασμού.


Επίσης, σε ειδική συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων εξέλεξε το προεδρείο του και τη Δημοτική Επιτροπή.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο Βασίλειος Μανόπουλος, αντιπρόεδρος ο Χρήστος Κύρκος και γραμματέας ο Θεόδωρος Διαμάντης.

Στη Δημοτική Επιτροπή, στην οποία θα προεδρεύει ο δήμαρχος Νίκος Βαΐτσης, τακτικά μέλη εξελέγησαν από τη δημοτική αρχή οι Βασίλειος Γιούλης και Αιμίλιος Πατσιούρας, και από την παράταξη «Ανοιχτοί Ορίζοντες για τα Βόρεια Τζουμέρκα» ο επικεφαλής της Λάμπρος Τραγουδάρας και ο δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Γέροντας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back