ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Οι επαφές που έγιναν και που… δεν έγιναν

Εικόνα του άρθρου Οι επαφές που έγιναν και που… δεν έγιναν
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/05/2019, 16:24
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ «Γιάννενα, Πολίτες για την Ανατροπή» με επικεφαλής τον Λάζαρο Νάτση αναφέρεται στη συνάντηση που είχε με τον υποψήφιο δήμαρχο Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα, ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. Σε αυτή τη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα της πόλης όπως και τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από την εφαρμογή του «Κλεισθένη».

Η παράταξη όμως αναφέρεται και σε κάτι που… δεν έγινε: επικοινωνία με τον Μωυσή Ελισάφ. «Από το δελτίο τύπου της παράταξης ‘Νέα Εποχή’ πληροφορηθήκαμε ότι ο επικεφαλής της παράταξης κ. Μωυσής Ελισάφ ολοκλήρωσε τις συναντήσεις του με τις παρατάξεις και συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Λάζαρο Νάτση. Νέα Εποχή, νέα ήθη…» αναφέρουν με νόημα οι «Πολίτες για την Ανατροπή».

Σε χτεσινή ανακοίνωση της παράταξης «Γιάννενα. Νέα Εποχή», αναφερόταν ότι «οι συζητήσεις με την Τατιάνα Καλογιάννη, τον Νίκο Γκόντα και τον Άρη Μπαρτζώκα, καθώς και η τηλεφωνική συνομιλία με τον Λάζαρο Νάτση, έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και με ταύτιση απόψεων σε πολλά και μείζονα θέματα του δήμου»…

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back