Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Οι εκτός Πολιτικής Επιτροπής

Εικόνα του άρθρου Οι εκτός Πολιτικής Επιτροπής
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/12/2018, 13:09
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Όσο πολιτικό ενδιαφέρον έχουν τα ηπειρώτικα πρόσωπα που εκλέχτηκαν στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ κατά την ψηφοφορία στο 12ο συνέδριο, άλλο τόσο έχουν και τα πρόσωπα που έμειναν εκτός.

Από τον νομό Ιωαννίνων, λοιπόν, εκτός από τον δικηγόρο Γιάννη Κιτσάκη, που εκλέχτηκε στην 31η θέση με 186 ψήφους, υποψηφιότητα είχαν θέσει και ο Βασίλης Νταβώνης, συνεργάτης του βουλευτή Ιωαννίνων Κώστα Τασούλα, όπως και ο Δημήτρης Μπούμπας, με την οικογένειά του να κατάγεται από το Μέτσοβο. Ο κ. Νταβώνης πήρε μόλις 54 ψήφους ενώ ο κ. Μπούμπας 46. Ο τελευταίος ήταν στενός συνεργάτης του Κωστή Χατζηδάκη. Δημοσιεύματα του αθηναϊκού Τύπου τον ήθελαν αρχικά υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ στο νομό Ιωαννίνων. Τον τελευταίο καιρό το όνομά του «παίζει» για υποψήφιος δήμαρχος Μετσόβου.

Υπενθυμίζεται ότι πολύ υψηλά εκλέχτηκε (τρίτος) ο Γιώργος Κατσαούνος με καταγωγή από τον Λούρο Πρέβεζας. Οι… φήμες θέλουν τον κ. Κατσαούνο να είναι υποψήφιος βουλευτής Πρέβεζας. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι δεδομένο, από τη στιγμή που το στενό περιβάλλον του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη είχε στείλει μήνυμα να μη θέσουν υποψηφιότητα για την Πολιτική Επιτροπή όσοι θέλουν να είναι υποψήφιοι βουλευτές.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back