ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Οι ανεξάρτητοι Β. Κοσμάς και Γρ. Γκίκας

Εικόνα του άρθρου Οι ανεξάρτητοι Β. Κοσμάς και Γρ. Γκίκας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/12/2018, 23:18
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Την ανεξαρτητοποίησή τους από την παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» του Νίκου Γκόντα ανακοίνωσαν ο Γρηγόρης Γκίκας και ο Βασίλης Κοσμάς κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Oι δύο δημοτικοί σύμβουλοι θα συνεχίσουν τη θητεία τους ως ανεξάρτητοι.

Ο κ. Γκίκας, σε πολιτική του γραπτή δήλωση, αναφέρει καταρχάς ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές, ενώ επιτίθεται με σκληρά λόγια στον κ. Γκόντα, κατηγορώντας  τον ότι «συμπεριφέρεται ως ιδιοκτήτης της παράταξης» και ότι «βάζει τις προσωπικές φιλοδοξίες πάνω από την παράταξη».

«Ποτέ δεν ζήτησε τη γνώμη των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων ούτε του συνόλου των μελών για το μέλλον της παράταξης ούτε για την εκ νέου υποψηφιότητά του ως επικεφαλής αυτής» αναφέρει ο κ. Γκίκας, παραπέμποντας ξεκάθαρα στο προεκλογικό πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται ιδίως στον χώρο της ΝΔ.

Στη δική του γραπτή δήλωση, ο κ. Κοσμάς, όντας πιο ήπιος στους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο του κ. Γκόντα, κάνει λόγο για… εκπλήξεις. «Για ακόμη μια φορά επιλέχθηκε η μέθοδος του αιφνιδιασμού μέσω των ΜΜΕ παρότι είχε αποφασιστεί στη δημοτική ομάδα ότι το μέλλον της παράταξης θα  κριθεί συλλογικά» τονίζει. Ο κ. Κοσμάς αναφέρεται και στις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Γκόντα για την υποψηφιότητά του ως δημάρχου Ιωαννίνων. «Οι πρόσφατες ανακοινώσεις του επικεφαλής δεν εναρμονίζονται με την πεποίθησή μου για μια υποψηφιότητα νίκης και σαφώς δεν αφουγκράζονται τις επιφυλάξεις πλήθους συμπολιτών μας, οι οποίοι ευελπιστούν σε ένα ψηφοδέλτιο από τον χώρο της κεντροδεξιάς το οποίο δύναται να αναλάβει επάξια τις τύχες του Δήμου μας» αναφέρει ο κ. Κοσμάς, αμφισβητώντας ευθέως την υποψηφιότητα του κ. Γκόντα για τη δημαρχία..

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back