Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΗΠΕΙΡΟΣ

Ο Προκόπης Παυλόπουλος στις Γιορτές Σουλίου

Εικόνα του άρθρου Ο Προκόπης Παυλόπουλος στις Γιορτές Σουλίου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/05/2017, 22:33
ΗΠΕΙΡΟΣ

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου έγιναν την περασμένη Κυριακή, οι Γιορτές Σουλίου. Συνδιοργάνωσαν η περιφερειακή ενότητα  Θεσπρωτίας και το Δήμο Σουλίου. Εκτός του περιφερειάρχη Αλέκου  Καχριμάνη, του αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη, της δημάρχου Σουλίου Σταυρούλας Μπραΐμη - Μπότση, ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης, ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης  Γιόγιακας,  εκπρόσωποι της στρατιωτικής ηγεσίας κ.α.

 Τον πανηγυρικό της εκφώνησε ο Παναγιώτης Τσαμάτος καθηγητής Μαθηματικής Ανάλυσης του Πανεπιστημίου των Ιωαννίνων. Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν στο Βουλευτήριο των Σουλιωτών , με χαιρετισμό της κας Μπραϊμη-Μπότση,  ανακήρυξη του κ. Παυλόπουλου σε επίτιμο δημότη Σουλίου και  ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια. Μετά το πέρας των εκδηλώσεων παρατέθηκε επίσημο γεύμα προς τιμή  του Προέδρου της Δημοκρατίας, τον οποίο προσφώνησε ο κ.  Καχριμάνης.

«Κανείς σήμερα δεν είναι εντελώς ανεξάρτητος. Κανείς. Έχουν πια όλοι πεισθεί ότι στις συμμαχίες και τις συνεργασίες οι αμοιβαίες αλληλεξαρτήσεις, είναι επωφελέστερες τόσο  για το σύνολο όσο και για κάθε ένα μέλος ξεχωριστά» είπε μεταξύ άλλων, συμπληρώνοντας ότι «κανένας δεν πρόκειται να μας χαρίσει τίποτα. Στις διεθνείς σχέσεις δεν χωράνε συναισθηματισμοί.  Πρέπει να εργασθούμε και να συνεργαστούμε ο καθένας και όλοι μαζί όσο περισσότερο και καλύτερα μπορούμε χωρίς ιδεοληψίες χωρίς δογματισμούς για να γίνουμε πιο δυνατοί για να πατήσουμε καλύτερα στα πόδια μας».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back