Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο «πανζουρλισμός» και η… Ριβιέρα της Ηπείρου

Εικόνα του άρθρου Ο «πανζουρλισμός» και η… Ριβιέρα της Ηπείρου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/05/2019, 18:39
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με τον όρο «πανζουρλισμός» αυτοπεριγράφεται η παράταξη του Σπύρου Ριζόπουλου σε ό,τι αφορά την εκδήλωση στην Ηγουμενίτσα.

«Στην κατάμεστη αίθουσα ο Σπύρος Ριζόπουλος έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής από ένα εξαιρετικά εκδηλωτικό κοινό το οποίο καταχειροκρότησε το σύνολο της ομιλίας του» αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.

Επίσης, ενημέρωσε στην ομιλία του ότι «δεν μας σταματάει κανείς. Από το πρωί δεκάδες είναι οι πολίτες που εισρέουν στο εκλογικό κέντρο, δεκάδες μας καλούν στο τηλέφωνο» συμπληρώνοντας παραστατατικά ότι «δεν μυρίζονται απλώς ότι κάτι αλλάζει. Το αγγίζουν και το νοιώθουν μαζί μας».

Στην ομιλία του ο κ. Ριζόπουλος αναφέρθηκε ξανά στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και την πρότασή του για εξαγορά από την Περιφέρεια Ηπείρου, με «στρατηγικό επενδυτή», βάζοντας και ένα «εθνικό» τόνο, λέγοντας ότι «πρέπει να γίνει σαφές ότι οι πόλεις μας δεν είναι αποικίες, τα λιμάνια μας δεν είναι κατεχόμενα και πρέπει να έχουμε πρόσβαση στον πλούτο που δημιουργείται».

Τέλος, αναφέρθηκε στη «Ριβιέρα της Ηπείρου» ως ένα «στρατηγικό σχέδιο ενοποίησης της ακτογραμμής της Ηπείρου» για τη δημιουργία «ενός τεράστιου προορισμού».

«Η Ήπειρος χρειάζεται τη μεγάλη αλλαγή. Αλλαγή που θα στηριχθεί στις υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας. Αυτές ακριβώς τις δυνάμεις ενώνουμε. Αυτές εκφράζουμε. Αυτές υπηρετούμε» είπε, μεταξύ άλλων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back