Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Μιχάλης Κουντούρης και τα σκίτσα του στο Πορτραίτο

Εικόνα του άρθρου Ο Μιχάλης Κουντούρης και τα σκίτσα του στο Πορτραίτο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/03/2017, 11:54
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Θυμωμένο Πορτραίτο παρουσιάζει την «Made in Europe», την έκθεση σκίτσου του Μιχάλη Κουντούρη και τον ίδιο το δημιουργό. Παράλληλα, θα γίνουν εκδηλώσεις για το προσφυγικό ζήτημα. Τα εγκαίνια της έκθεσης και η παρουσίαση του βιβλίου του Μιχάλη Κουντούρη θα γίνουν την Κυριακή 2 Απριλίου στις 21.00. την εκδήλωση συντονίζει η Αθηνά Ζιώγα και συμμετέχουν οι Μιχάλης Κουντούρης, Φιλήμονας Καραμήτσος, Στάθης Παπασταθόπουλος. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

 Το βιβλίο περιλαμβάνει σκίτσα που δημοσιεύτηκαν τα δύο τελευταία χρόνια στην Εφημερίδα των Συντακτών και τη Σχεδία. Σκίτσα που τα γέννησε η προσφυγική κρίση, η ξενοφοβική Ευρώπη, οι κοινωνίες των κλειστών συνόρων και των συρματοπλεγμάτων... Την παραγωγή του βιβλίου υπογράφει η CartoonArk και τον σχεδιασμό του ο Σπύρος Πολυκανδριώτης.

 Με αφορμή την έκθεση σκίτσου του Μιχάλη Κουντούρη «Made in Europe», την Κυριακή 2 Απριλίου θα στηθεί ένας φωτογραφικός περίπατος. Δηλώνετε συμμετοχή στο 2651068550 και έρχεστε στο ραντεβού στο Πορτραίτο το πρωινό της Κυριακής για ένα διαφορετικό φωτογραφικό περίπατο. Οι εθελοντές, μαζί με πρόσφυγες θα περιπλανηθούν στην πόλη και θα τους βοηθήσουν να τραβήξουν φωτογραφίες. Το υλικό που θα μαζευτεί, θα παρουσιαστεί σε έκθεση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back