Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο κ. Χρυσοστόμου απαντά στον κ. Μπαρτζώκα

Εικόνα του άρθρου Ο κ. Χρυσοστόμου απαντά στον κ. Μπαρτζώκα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/11/2020, 19:38
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πολλά και διάφορα είπε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Άρης Μπαρτζώκας στην τελευταία συνέντευξη Τύπου με θέμα έναν απολογισμό 13 μηνών από τότε που ανέλαβε τη διοίκηση της επιχείρησης (διαβάστε εδώ).

Και αυτός που έρχεται να απαντήσει στα όσα υποστήριξε ο κ. Μπαρτζώκας, είναι ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Μάκης Χρυοοστόμου. Με την προσωπική του απάντηση (που στάλθηκε στον τοπικό Τύπο μέσω του email της παράταξης) υποστηρίζει επί της ουσίας ότι τα όσα έργα και δράσεις παρουσίασε ο κ. Μπαρτζώκας, δρομολογήθηκαν επί της προηγούμενης διοίκησης της ΔΕΥΑΙ.

Και αναφέρεται χαρακτηριστικά στα νέα ταμεία της επιχείρησης, στα έργα επέκτασης του αποχετευτικού περιμετρικά της πόλης, στην παράταση για σύνδεση με το αποχετευτικό, στην αίτηση για πρόσληψη 29 ατόμων μέσω της προκήρυξης 3Κ του ΑΣΕΠ, στα ηλεκτρονικά υδρόμετρα στο Κάστρο. Προς επίρρωση των ισχυρισμών του, επικαλείται τα πρακτικά των συνεδριάσεων του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΙ. Εκτιμά δε ότι τα όσα είπε ο κ. Μπαρτζώκας, τελικά τον εκθέτουν, ενώ ασκεί μια σκληρή κριτική (με μια unfair κίνηση) παραπέμποντας σε «μια δήλωση του πρώην δημάρχου το 2010 και νυν συνοιδοπόρου του που δήλωνε ‘καλός ο κος Α. Μπαρτζώκας αλλά για τον καιρό’».

Όσο για την εξοικονόμηση 600.000 ευρώ από την τακτοποίηση των συνολικών οφειλών των 4 εκατ. ευρώ προς τη ΔΕΗ, «που με στόμφο ανακοινώθηκε, είχε ήδη τακτοποιηθεί σχεδόν πλήρως από τη διοίκηση της προηγούμενης δημοτικής αρχής», όπως αναφέρει, Επίσης

Ο κ. Χρυσοστόμου καταλογίζει δε ευθύνες στη νυν διοίκηση της ΔΕΥΑΙ για την ακύρωση του διαγωνισμού για τη λυματολάσπη, για την καθυστερημένη αποστολή του φακέλου του έργου της επέκτασης του βιολογικού καθαρισμού στο Ελεγκτικό Συνέδριο και για άλλα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back