Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο Δήμος για τις ζημιές στο Πέραμα

Εικόνα του άρθρου Ο Δήμος για τις ζημιές στο Πέραμα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/10/2018, 19:04
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μήνυση κατά αγνώστων έχει καταθέσει ο Δήμος Ιωαννιτών για τις ζημιές που προκλήθηκαν σε έναν οικίσκο στον παραλίμνιο χώρο του Περάματος. Στην περιοχή αυτή, μέσω του ΕΣΠΑ, έγινε… ανάπλαση της παραλίμνιας περιοχής με τη δημιουργία υπαίθριων εγκαταστάσεων, όπως γήπεδα και παιδική χαρά.

Η δημοτική αρχή Ιωαννίνων καταδικάζει παράλληλα τον βανδαλισμό που έγινε, δηλώνει ότι «θα συνεχίσει τη μάχη της δημιουργίας σε πείσμα των οπαδών της καταστροφής» και ζητά από τους αρμόδιους φορείς (κυρίως από την Αστυνομία) να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Στην ανακοίνωσή της, υπενθυμίζει ακόμη ότι οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις έχουν περιέλθει με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στη διαχείριση του Οργανισμού Σπηλαίου Περάματος. Σε αυτό το σημείο, αναφέρει ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε ως αναγνώριση του ρόλου που είχε η Δημοτική Ενότητα Περάματος στη διεκδίκηση του έργου και της προσφοράς του Οργανισμού Σπηλαίου Περάματος στην περιοχή.

Το μεγάλο στοίχημα βέβαια για τον Οργανισμό Σπηλαίου Περάματος και για τον Δήμο Ιωαννιτών, είναι να δημιουργήσει έναν λειτουργικό και ζωντανό χώρο (κάτι που σήμερα δεν είναι), με την κατάλληλη διαχείριση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back