ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο δήμαρχος επέστρεψε από τη Γερμανία

Εικόνα του άρθρου Ο δήμαρχος επέστρεψε από τη Γερμανία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/04/2022, 16:12
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

O δήμαρχος Ιωαννίνων επέστρεψε από την περιοδεία του στη Γερμανία, στην περιοχή της Ρηνανίας-Βεστφαλίας με σκοπό «την προβολή της πόλης και την ενίσχυση της συνεργασίας».

Στο δεύτερο δελτίο Τύπου που στέλνει ο Δήμος Ιωαννιτών για την επίσκεψη του δημάρχου, αναφέρει ότι ο κ. Ελισάφ «είχε ταυτόχρονα τη δυνατότητα να ενημερωθεί, να συζητήσει και να ανταλλάξει εμπειρίες με στελέχη των δημοτικών επιχειρήσεων της πόλης Σβέρτε».

Επίσης, αναφέρει την επίσκεψη στο Ντόρτμουντ και τη συνάντηση «με τη δραστήρια Ελληνορθόδοξη κοινότητα στον ιερό ναό των Αγίων Αποστόλων, καθώς και με την ηγεσία της Εβραϊκής Κοινότητας της πόλης».

Επίσης, η αποστολή του Δήμου Ιωαννιτών επισκέφθηκε το Ντίσελντορφ και συναντήθηκε με το γενικό πρόξενο της Ελλάδας Βασίλη Κοΐνη. Ακολούθησε «επίσημη ξενάγηση» σύμφωνα με την ανακοίνωση, στο γερμανικό Μουσείο Μνήμης και επίσκεψη στην Εβραϊκή Κοινότητα και Συναγωγή του Ντίσελντορφ.

Τέλος, έγινε συνάντηση και με εκπροσώπους των ελληνικών και ηπειρώτικων κοινοτήτων και συλλόγων, «όπου και έγινε αναλυτική συζήτηση για τις δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας».

Επίσης, το δελτίο Τύπου ενημερώνει ότι την επίσκεψη στη Γερμανία «επιμελήθηκε η ‘Ελληνο-Γερμανική Συνέλευση είχε ως στόχο στο πλαίσιο της ενεργούς Διπλωματίας Πόλεων που υλοποιεί ο δήμος Ιωαννιτών να ενισχύσει την αναγνωρισιμότητα και το προφίλ εξωστρέφειας της πόλης».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back