Ο ΑΓΣΙ το σαββατοκύριακο

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/12/2018, 19:50

Ρεπό έχει η αντρική ομάδα του ΑΓΣΙ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι παίκτες του Σοφοκλή Τσουκανέλη, θα ακολουθήσουν εντατικό πρόγραμμα προπονήσεων και αυτή την εβδομάδα, και θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δραστηριότητα την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, όταν θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον ΓΑΣ Μελίκης, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Από την άλλη, η ομάδα του ΑΓΣΙ (U20), αυτή την Κυριακή, αγωνίζεται εκτός έδρας, με τους παίκτες του Βαγγέλη Αυγερινού, να πηγαίνουν στην Κέρκυρα, όπου θα διεκδικήσουν τη νίκη απέναντι στην ομάδα ΙΟΝΙΟΣ Α.Σ., σε ένα ματς που θα αρχίσει στις 4.00 το μεσημέρι.

Για τα πρωταθλήματα των Τμημάτων Υποδομής, την Κυριακή, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, τα δυο παιδικά της ομάδας μας, αγωνίζονται μεταξύ τους, στο ματς ΑΓΣΙ(Β) – ΑΓΣΙ, που θα αρχίσει στις 12.00 το μεσημέρι.

Μια ημέρα πριν, το Σάββατο, στις 3.00 το μεσημέρι, στο γήπεδο της Ηγουμενίτσας η ομάδα Μίνι 2006 του ΑΓΣΙ, αγωνίζεται σε νοκ άουτ παιχνίδι εναντίον της ΚΑΕ Παραμυθιάς.

Τέλος, οι Κορασίδες του ΑΓΣΙ, στις 4.00 το μεσημέρι της Κυριακής, αγωνίζονται εναντίον της ομάδας του Θρύλου Ιωαννίνων, στο Νέο Κλειστό, με τυπικά γηπεδούχο ομάδα, αυτή του Θρύλου.




ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back