Συντακτης: Γιώργος Τσαντίκος
Δημοσιευση: 25-10-2017, 17:23
ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις 27 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Έκφραση η κωμωδία «Θοδωρής ετών 33 μχ» των Γ. Ριζόπουλου και Θ. Μπαλωμένου «Θοδωρής ετών 33 μχ».
Ο Θοδωρής, στα 33 του, άνεργος μηχανικός στο επάγγελμα, ονειρεύεται ότι απόψε θα ολοκληρώσει το πρώτο του θεατρικό έργο, ότι απόψε θα γοητεύσει την πανέμορφη ηθοποιό-σερβιτόρα Κοραλία, ότι απόψε θα ξεπεράσει το φίλο-alter ego του Ντόριαν, ότι απόψε θα αναμετρηθεί με τους γονείς του και θα αλλάξει επιτέλους τη ζωή του. Όλα αυτά ο Θοδωρής θα τα κάνει απόψε, αρκεί να βγει μέσα από την κουζίνα και να μπει επιτέλους στο πάρτι.

Πρωταγωνιστούν Ναταλία Μίγδου, Χρήστος Χρήστου και Πέτρος Χριστακόπουλος. Σκηνοθετούν οι Χρήστος Χρήστου και Γεωργία Διακοπούλου, μουσική του Σπύρου Γραμμένου, σκηνικά-φωτισμοί Γιάννης Κράβαρης, κοστούμια Μαριαλέννα Ζωγάκη, χορογραφίες Φανή Σκεντέρη-Άνια Ντοντσένκο, video mapping Κωστής Εμμανουηλίδης, φωτογράφιση-τρέιλερ Μενέλαος Συκοβέλης, γραφιστικά  Αντώνης Χρήστου, χειριστής πολυμέσων Γιάννης Παπαγεωργίου. Η παράσταση θα ανεβαίνει από τις 27 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη (19.00), Παρασκευή, Σάββατο (21.15) και Κυριακή (20:00) στο Θέατρο Έκφραση (Αραβαντινού 14). Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο: 6978047081.


200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
iper piso solidus