Oikonomou pisoi
ΘΕΑΤΡΟ

«Ο θάνατος σου η ζωή μου» στο Πνευματικό Κέντρο

Εικόνα του άρθρου «Ο θάνατος σου η ζωή μου» στο Πνευματικό Κέντρο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/11/2022, 16:22
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την κοινωνική κωμωδία «Ο θάνατος σου η ζωή μου» του Αλέκου Σακελλάριου παρουσιάζει το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, στις 20:30. στην αίθουσα «Βασίλειος Πυρσινέλλας» η «Δωδωναία Σκηνή», η θεατρική ομάδα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Δωδώνης.

Η υπόθεση: Ο κεντρικός ήρωας Λαυρέντης Πιτσιλός, είναι εργολάβος κηδειών, η δουλειά του οποίου είναι… εντελώς πεθαμένη. Στην προσπάθειά του να ορθοποδήσει μέσα στην κρίση σκαρφίζεται κόλπα για να καπαρώσει ως πελάτη έναν ετοιμοθάνατο βιομήχανο. Δεν είναι όμως ο μόνος. Πέρα από τον ανταγωνιστή του όλοι σχεδόν στη γειτονιά περιμένουν το συγκεκριμένο θάνατο για να πιάσουν την καλή…

Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Δημήτρης Κατσάνος ο οποίος έχει και την οργανωτική της διεύθυνσης της ομάδας.

Στην παράσταση, που διαρκεί 95 λεπτά και είναι κατάλληλη για όλη την οικογένεια, συμμετέχουν συνολικά 16 ερασιτέχνες ηθοποιοί, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων έλαβε το «βάπτισμα του πυρός» το φετινό καλοκαίρι, οπότε και η παράσταση παρουσιάστηκε σε περιοδεία σε κοινότητες του Δήμου Δωδώνης.

Παίζουν:  Κατερίνα Μαρτίνη, Σπύρος Βάρφης, Ελένη Κόλλια, Βασίλης Βώττης, Χρήστος Ντάρας, Ελένη Ντάσιου, Κώστας Παππάς – Σωτήρης Αλεξίου (διπλή διανομή), Γιώργος Παπαθωμάς, Μαρία Νταλαούτη, Βασιλική Ζδράβου, Μάνθα Δόση, Κώστας Ζιάκκας, Όλγα Κωστούλα, Γιώργος Παπαθωμάς - Σωτήρης Αλεξίου (διπλή διανομή), Αλεξάνδρα Τάτση - Τασία Μπάκα (διπλή διανομή), Τζένη Βαγενά.

Γενική είοσδος: 5 ευρώ. Δωρεάν για παιδιά κάτω των 12 ετών.

Προπώληση:
Ξενοδοχείο Ερμής, Σίνα 2, Τηλ. 2651070798
Βιβλιοπωλείο Αναγνώστης, Πυρσινέλλα 11, Τηλ. 2651034911

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back