Λυκ πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκη παραμονής για την Προοδευτική

Εικόνα του άρθρου Νίκη παραμονής για την Προοδευτική
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/04/2019, 10:39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκησε την Αγία Παρασκευή με 2-1 εκτός έδρας η Προοδευτική Περάματος και πήρε σαφές προβάδισμα στη μάχη της παραμονής. Στο 22΄, όταν η Σκούρου εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και η Νικοπούλου που είχε προωθηθεί με κοντινή προβολή  έκανε το 0-1 για το Πέραμα.

Η Αγία Παρασκευή ισοφάρισε στο 37’ και στο 64’ η η Ράπτη έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με διπλή προσπάθεια νίκησε τη Δασκαλοπούλου για το 1-2.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Α. Κοζανίτης): Συμεωνίδη, Γιωτίτσα, Αρσένη, Νικοπούλου, Παπαδημητρίου, Μιχαηλίδου (60’ Τσιούρη), Κούκα, Σκούρου (73’ Μήτα), Ράπτη (85’ Νικολάου), Πελεκούδα, Μπάσκα (87’ Ντόβα)

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Γ. Γιαννόγλου/Α.Σκήπος): Δασκαλοπούλου, Γατή, Μπριασούλη,  Μπάδα, Βιτούλα, Πέιου, Μιχαλοπούλου, Παρμαξή (78’ Τζίτζικα), Πρίφτη (77' Τασιοπούλου), Καμαριανού, Παπαμήτρου (66' Μαϊδιώτη)

Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Αντώνης Κοζανίτης, προπονητής της ομάδας, τόνισε μεταξύ άλλων: «Η νίκη μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε, δεν έχει κριθεί όμως τίποτα ακόμα. Μπορεί μέχρι σήμερα να έχουμε κάνει έναν μικρό άθλο, ο τελικός όμως για μας είναι την επόμενη Κυριακή στην έδρα μας με αντίπαλο τον Ατρόμητο».



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back