Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Νέος γενικός διευθυντής μέχρι νεωτέρας

Εικόνα του άρθρου Νέος γενικός διευθυντής μέχρι νεωτέρας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/09/2017, 20:09
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Νέο γενικό διευθυντή απέκτησε η ΔΕΥΑΙ –προς το παρόν τουλάχιστον, καθώς οι διαδικασίες για την προκήρυξη θέσης γενικού διευθυντή έχουν πάρει τον δρόμο τους. Ο νέος διευθυντής είναι ο Νίκος Σωτηριάδης. Στη θέση του μέχρι πρότινος, μετά την απομάκρυνση του επί τρεις δεκαετίες διευθυντή Κώστα Γιωτάκη, ήταν η Αντωνία Ζέρβα.

Τη νέα εξέλιξη έκανε γνωστή ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας κατά τη χτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Ωστόσο, δεν εισήλθε σε λεπτομέρειες. Υπενθυμίζεται ότι η δημοτική αρχή είχε ορίσει γενική διευθύντρια την κ. Ζέρβα, υπάλληλο της ΔΕΥΑΙ, υποστηρίζοντας ότι η τοποθέτηση αυτή επιτρεπόταν από τον κανονισμό λειτουργίας της ΔΕΥΑΙ. Την ίδια ώρα, παρατάξεις της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για «μη σύννομη τοποθέτηση».

Αυτή τη φορά, ο κ. Σωτηριάδης ανέλαβε καθήκοντα όντας ο αρχαιότερος υπάλληλος στη δημοτική επιχείρηση (προηγούνται βέβαια σε αρχαιότητα άλλοι τρεις υπάλληλοι, οι οποίοι αρνήθηκαν τη θέση). Μέσα σε δύο μήνες, ωστόσο, θα πρέπει να γίνει η προκήρυξη της θέσης του γενικού διευθυντή της ΔΕΥΑΙ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back