Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Νέο σχήμα αντιδημάρχων και ένα προεκλογικό μήνυμα

Εικόνα του άρθρου Νέο σχήμα αντιδημάρχων και ένα προεκλογικό μήνυμα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/12/2022, 17:13
ΗΠΕΙΡΟΣ

«Αυτή η δημοτική αρχή είναι μια μεγάλη οικογένεια με θέσεις, ρόλους και σεβασμό για όλους. Αυτή η δημοτική αρχή ξέρει να δίνει μάχες και να τις κερδίζει. Είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε το 2023 και την εκλογική μάχη που έχουμε μπροστά μας βάζοντας μπροστά έμπειρα και αξιόλογα στελέχη μας και ανοίγοντας χώρο για τους νέους που έρχονται να συμπράξουν μαζί μας. Γιατί είμαστε μία ισχυρή ομάδα με σίγουρες λύσεις για όλους. Είμαστε εδώ για την Άρτα και όλους τους Αρτινούς»: Αυτή είναι η δήλωση του δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη, με αφορμή τον ορισμό των νέων αντιδημάρχων.

Είναι σαφές ότι ο κ. Τσιρογάννης στέλνει το προεκλογικό του μήνυμα.

Γαλάνης Παναγιώτης: Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Εθελοντισμού, Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Πρόληψης

Κοτσαρίνης Μιχάλης: Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Αδεσπότων Ζώων Συντροφιάς και Καθημερινότητας (Υπεύθυνος για τη Δημοτική Ενότητας  Αμβρακικού)

Κωλέτσος Παντελής: Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Δημοτικής Αστυνομίας και Πρασίνου (Υπεύθυνος για τη Δημοτική Ενότητα Φιλοθέης)

Λιόντος Νίκος: Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας, Πολιτιστικής Ανάπτυξης (Υπεύθυνος για τη Δημοτική Ενότητα Βλαχερνών)

Μάρος Κώστας: Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας, Εξυπηρέτησης του Δημότη και Ανάπτυξης του Αμβρακικού Κόλπου (άμισθος)

Μπουκουβάλας Γιώργος: Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Κομποστοποίησης(Υπεύθυνος για τη Δημοτική Ενότητα Ξηροβουνίου)

Σφήκας Δημήτρης: Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Διοικητικών Υπηρεσιών

Χρηστούλης Σωτήρης: Αντιδήμαρχος Έργων, Εξοικονόμησης Ενέργειας, Αστικής Κινητικότητας & Χωροταξίας (Υπεύθυνος για τη Δημοτική Ενότητα Αρταίων)

Ως αναπληρωτής δημάρχου ορίστηκε ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Σφήκας.

Ο δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, αναλαμβάνει και τις αρμοδιότητες του Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εφαρμογών Έξυπνης Πόλης, Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Γραφείο Δημότη και της Τουριστικής Ανάπτυξης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back