ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Νέα επιχείρηση «πεζοδρόμια»

Εικόνα του άρθρου Νέα επιχείρηση «πεζοδρόμια»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/03/2022, 19:14
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ένα ακόμη έργο βελτίωσης και ανακατασκευής υποδομών στη Δημοτική Ενότητα Ιωαννίνων πρόκειται να προχωρήσει ο Δήμος Ιωαννιτών, μετά το «πράσινο φως» δημοπράτησης που έδωσε σήμερα η οικονομική επιτροπή.

Στη σημερινή συνεδρίαση εγκρίθηκε το σχετικό έργο με προϋπολογισμό 1 εκατ. ευρώ (με ΦΠΑ).

Το έργο αυτό αφορά παρεμβάσεις για τη βελτίωση του οδοστρώματος με αντικατάσταση του κατεστραμμένου ασφαλτοτάπητα και την κατασκευή πεζοδρομίων και κρασπέδων.

Οι δρόμοι στους οποίους θα γίνουν οι εργασίες, είναι οι εξής, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου: Θωμά Πασχίδη-Γεωργίου Σεφέρη, Κώστα Βάρναλη, Βορείου Ηπείρου, Μελετίου Γεωγράφου, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, Δημητρίου Γλάρου-Εθνικής Ανεξαρτησίας, Τριανταφυλλίδη, Αθηνάς, Μιλτιάδη και Αγαθοκλή Κωνσταντινίδη.



* Φωτό αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
ΙΩΑΝΝΙΤΗΣ
Δεν γνωρίζω με ποια κριτήρια επιλέγονται οι δρόμοι που θα βελτιωθούν αλλά είναι σίγουρο ότι με βάζει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.... πιθανόν ο δήμαρχος και οι γύρω του δεν έχουν περάσει από την Βελουχιώτη (μετά τον κόμβο με Περιβλεπτο) ή από την Παπαθωμα Μεκαλη, που κινούνται καθημερινά χιλιάδες αυτοκίνητα.... Γι αυτους η πόλη είναι μόνο ότι είναι κοντά στα σπίτια τους και τα μαγαζιά τους...
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back