Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα εφαρμογή, νέα SMS για το εμπόριο

Εικόνα του άρθρου Νέα εφαρμογή, νέα SMS για το εμπόριο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/02/2021, 16:09
ΕΛΛΑΔΑ

Μια  καινούρια εφαρμογή με άλλο πιθανό 5ψηφιο νούμερο που θα αφορά μόνο στο  λιανεμπόριο και στις αγορές των πολιτών -και δεν θα έχει σχέση με το  13033 που παραμένει αυτούσιο- και θα έχει χρονικό περιορισμό,  ετοιμάζεται από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σύμφωνα με τις  δηλώσεις του υπουργού, Κυριάκου Πιερρακάκη, σε συνέντευξή του στον  ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά fm.

«Αυτήν τη στιγμή εξετάζουμε μέτρα  ειδικά για το λιανεμπόριο, θέλουμε μαζί με τον κ. Γεωργιάδη και τον κ.  Παπαθανάση τεχνολογικά μέτρα, τα οποία θα επιτρέψουν το γρηγορότερο  άνοιγμα του λιανεμπορίου για να μπορέσει να λειτουργήσει κι η αγορά».

Όσον αφορά στο σύστημα εμβολιασμού που θα ανοίξει για την επόμενη  ηλικιακή ομάδα των 70-74 ετών τόνισε ότι θα ενταχθούν και οι ομάδες  υψηλού κινδύνου.

«Η κατηγοριοποίηση των ευπαθών ομάδων γίνεται από τους  ειδικούς, εμείς υλοποιούμε οτιδήποτε αποφασίζεται με βάση τα κριτήρια  που αποφασίζεται. Θα ενταχθούν άμεσα οι ευπαθείς ομάδες. Είναι το αμέσως  επόμενο στάδιο οι ομάδες υψηλού κινδύνου που θα είναι παράλληλα με την  ηλικιακή ομάδα των 70-74 ετών, ενώ το επόμενο στάδιο θα αφορά άτομα από  ομάδες αυξημένου κινδύνου. Το πότε θα είναι αυτό εξαρτάται με τις  παραδόσεις των εμβολίων» είπε ο κ. Πιερρακάκης και επανέλαβε ότι η  βεβαίωση εμβολιασμού θεωρείται ως εργαλείο διευκόλυνσης.

Πηγή: ΑΠΕ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back