ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Νέα βάρδια» στην καθαριότητα

Εικόνα του άρθρου «Νέα βάρδια» στην καθαριότητα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/07/2019, 16:04
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο Δήμος Ιωαννιτών έχει 47 νέους, μόνιμους υπαλλήλους που θα στελεχώσουν την υπηρεσία της καθαριότητας. Το «νέο αίμα», μετά από πολλά χρόνια στην υπηρεσία που αποδυναμώθηκε πολύ, υποδέχθηκε ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας στο δημαρχείο.

Οι προσληφθέντες μέσω του διαγωνισμού 3Κ/2018 θα αναλάβουν υπηρεσία, με αρκετή καθυστέρηση, καθώς δεν είχαν μέχρι πρότινος οριστικοποιηθεί τα αποτελέσματα. Ο Δήμος έχει προβλέψει στον προϋπολογισμό του το απαραίτητο κονδύλι για τη μισθοδοσία των υπαλλήλων.

Ο κ. Μπέγκας καλωσόρισε τους εργαζόμενους-ες, τους ευχήθηκε καλή αρχή και τους ζήτησε να εργάζονται «πάντα με γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών τους».

Είπε ακόμα ότι η υπηρεσία έχει ταλαιπωρηθεί από την έλλειψη εργαζόμενων και δήλωσε βέβαιος ότι με τη συμβολή των νέων, η κατάσταση θα βελτιωθεί.

«Αυτό που θέλω να έχετε στο νου σας πάντα είναι πως οι υπηρεσίες που θα κληθείτε να παρέχετε είναι προς τους πολίτες της πόλης και η ποιότητα ζωής τους εξαρτάται άμεσα από την ποιότητα των δικών σας υπηρεσιών. Οι αιρετοί έρχονται και παρέρχονται. Εσείς όμως θα είστε μόνιμοι υπάλληλοι του Δήμου και θα πρέπει να λειτουργείτε με γνώμονα το συμφέρον των συμπολιτών σας» τόνισε μεταξύ άλλων.

Είπε επίσης ότι «ο εργαζόμενος έχει δικαιώματα και πρέπει να τα υπερασπίζεται, έχει όμως και υποχρέωση απέναντι στους συμπολίτες μας που περιμένουν από μας να τους προσφέρουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back