ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Να παρέμβει άμεσα η περιφερειακή αρχή»

Εικόνα του άρθρου «Να παρέμβει άμεσα η περιφερειακή αρχή»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/02/2020, 13:31
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την έκκληση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για στήριξη από τους τοπικούς φορείς, στηρίζουν οι Ορίζοντες Ηπείρου, για την ακύρωση της δωρεάς από το Νιάρχειο.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ έρχεται εντελώς αναίτια να ακυρώσει τη δρομολογημένη δωρεά του ‘Στ. Νιάρχος’, προς τα μεγάλα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων» αναφέρει η παράταξη και συμπληρώνει.

«Τις επόμενες ώρες λογικά θα ψηφιστεί το σχέδιο νόμου για την ακύρωση της δωρεάς και ως εκ τούτου, η ευθύνη πέφτει τώρα στις πλάτες των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του νομού Ιωαννίνων αλλά και των άλλων τριών νομών της Ηπείρου».

Καλεί την περιφερειακή αρχή είτε να συντάξει ψήφισμα εκ μέρους του περιφερειακού συμβουλίου, προς την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, είτε να παρέμβει σε αυτήν, «με κάθε πρόσφορο μέσο, ώστε να ανατραπεί η νομοθετική πρωτοβουλία που θα ακυρώσει την προμήθεια του κυκλοτρονίου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων».

Δεν είναι λογικό όταν μας χαρίζουν κάτι, να το αρνούμαστε και αύριο να αναζητούμε ενδεχομένως ως Περιφέρεια, τη χρηματοδότηση της μονάδας από το ΕΣΠΑ, όπως συνέβη ήδη καλώς, σε άλλη Περιφέρεια της χώρας.


 



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back