Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ν. Γκόντας: «Παρών» αλλά όχι ακόμη υποψήφιος

Εικόνα του άρθρου Ν. Γκόντας: «Παρών» αλλά όχι ακόμη υποψήφιος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/11/2018, 12:57
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Παρών» δηλώνει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» Νίκος Γκόντας, χωρίς όμως να ανοίγει τελείως τα χαρτιά του, ενώ παραπέμπει για ανακοίνωση της «τυχόν υποψηφιότητάς του για το αξίωμα του δημάρχου στο σωστό χρόνο, χωρίς να εξαρτάται από εξωγενείς παράγοντες». Δηλώνει πάντως ότι «δεν αποσύρεται» από την αυτοδιοικητική σκηνή.

Και οι «εξωγενείς παράγοντες» είναι η ΝΔ κυρίως. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «τα κόμματα είναι το κύτταρο της Δημοκρατίας, ωστόσο θα πρέπει να αντιληφθούμε όλοι ότι η τοπική αυτοδιοίκηση, για να επιτύχει τη συνταγματικά κατοχυρωμένη αυτοτέλειά της, θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη από κομματικές εξαρτήσεις».

 Είναι σαφές ότι ο κ. Γκόντας, με την ανακοίνωσή του, προσπαθεί να στείλει μηνύματα κυρίως προς το κόμμα της ΝΔ. Τον τελευταίο καιρό, η τράπουλα έχει ανακατευτεί πολύ, με την ενδεχόμενη υποψηφιότητα της αντιπεριφερειάρχη Ιωαννίνων Τατιάνας Καλογιάννη να ισχυροποιείται από τα κεντρικά της ΝΔ. Ο κ. Γκόντας επιμένει να παίζει το χαρτί της «ανεξάρτητης παράταξης» και να θυμίζει ότι στις τελευταίες εκλογές η παράταξή του ήρθε πρώτη σε ψήφους στον α’ γύρο. «Παραμένω στη διάθεση του γιαννιώτικου λαού τον οποίο υπηρέτησα επί σειρά ετών με ήθος, αξίες και ανιδιοτέλεια» τονίζει ο επικεφαλής της παράταξης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back