ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ν. Γκόντας: «Ούτε μια ‘σταγόνα’ υπευθυνότητας»

Εικόνα του άρθρου Ν. Γκόντας: «Ούτε μια ‘σταγόνα’ υπευθυνότητας»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/05/2018, 13:30
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η εκτεταμένη διακοπή νερού στην πόλη των Ιωαννίνων (μετά τις 12 το μεσημέρι, σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση της ΔΕΥΑΙ, το νερό θα «επιστρέψει» στις βρύσες), όπως είναι εύλογο, αποτελεί ένα γεγονός που προσφέρεται για αντιπολίτευση.

Η πρώτη ανακοίνωση έρχεται από την παράταξη του Νίκου Γκόντα «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» η οποία ζητά παραιτήσεις «για λόγους ευθιξίας». Η παράταξη καταλογίζει στη δημοτική αρχή έλλειμμα ενημέρωσης των πολιτών «που αγγίζει τα όρια της εγκληματικής αμέλειας»., όπως σημειώνει. Μάλιστα, περιγράφει τους πολίτες ως «αλλόφρονες που ζουν στο πετσί τους δύο ολόκληρες μέρες τη στέρηση του υπέρτατου αγαθού».

Στο στόχαστρο της παράταξης βρίσκεται τόσο ο δήμαρχος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Θωμάς Μπέγκας όσο και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Μάκης Χρυσοστόμου. «Ούτε μια ‘σταγόνα’ υπευθυνότητας από τον κ. Μπέγκα, ο οποίος επί δύο μέρες είναι εξαφανισμένος. Ανάλογη στάση από τον αντιπρόεδρο και ‘προεδρεύοντα’ κ. Χρυσοστόμου ο οποίος σε άλλες περιπτώσεις είναι λαλίστατος. Ούτε μια παραίτηση για λόγους ευθιξίας για την ζημιά που προκάλεσαν στη λειτουργία της πόλης, για δύο ολόκληρες μέρες» τονίζει η παράταξη και καλεί τους διοικούντες να απολογηθούν δημόσια «για τον τραγέλαφο που οι ίδιοι δημιούργησαν με την ανευθυνότητά τους στην πόλη».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back