Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το μπριτζ είχε ραντεβού στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Το μπριτζ είχε ραντεβού στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/11/2018, 14:02
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ένα τετραήμερο γεμάτο αγωνιστικές εκδηλώσεις έγινε στα Γιάννενα, με 200 παίκτες του μπριτζ από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Καβάλα, Πάτρα, Αγρίνιο, Λευκάδα, Κέρκυρα, ηλικίας 10 έως 90 ετών.

Ο ενιαίος αγώνας Ομάδων διεξήχθη την Πέμπτη και το Σάββατο. Την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα αποτελούμενη από τους Γ. Ρούσο, Λ. Μαμιδάκη, Λ. Καραγιαννόπουλο, Δ. Γκουγιάννο, Χλιάπα και Περδικάρη. Στη δεύτερη θέση κατετάγη η ομάδα αποτελούμενη από τους Α. Αθανασιάδη, Σ. Σταυρινό, Π. Μαρσώνη και Γ. Μεσθενέα. Η πρώτη ομάδα της κατηγορίας 1-9 αποτελούταν από τους Ε. Κατσαράκη, Σ. Λευίτου, Κ. Μάστακα, Μ. Τσουμάνη και Λ. Χατζή, ενώ η δεύτερη ομάδα κατηγορίας 1-9 από τους Σ. Τσοβόλα, Ε. Πρέκα, Α. Γκουρνέλο και Κ. Παππά. 

Στην κατηγορία 1-6 η πρώτη ομάδα αποτελείτο από τους Λ. Κοκοτό, Σ. Κατσακιώρη, Α. Μπεληγιάννη και Γρ. Μπεληγιάννη.

Οι αγώνες Ζευγών διεξήχθησαν την Παρασκευή το Σάββατο και την Κυριακή σε τρεις κατηγορίες δυναμικότητας. Στην κατηγορία ΟΠΕΝ την πρώτη θέση κατέλαβαν οι Β. Βρούστης και Μ. Παναγάκη, στη δεύτερη θέση κατετάγησαν οι Γ. Λούσης και Σ. Νινός και στην τρίτη θέση οι Α. Αθανασιάδης και Σ. Σταυρινός. 

Στην κατηγορία 1-9 νικητές ήταν οι κοι Χ. Μητσέλος και Γ. Μόμτσος, ενώ την δεύτερη θέση κατέλαβαν οι Κ. Παπαγεωργίου και Θ. Μήτσης και την τρίτη θέση οι Δ. Σουλιώτης και Α. Ρήτα. Στην κατηγορία 1-6 νικητές ήταν οι Θ. Καρτσιώτης, Χ. Σταϊκίδης, στη δεύτερη θέση οι Ν. Δρόσος και Σ. Σιώρος, ενώ στην τρίτη θέση οι Σ. Λευΐτου και Ε. Κατσαράκη.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γοργόλης, ο αντιδήμαρχος Παντελής Κολόκας, ο δήμαρχος Β. Τζουμέρκων Γιάννης Σεντελές κ.α.





ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back