Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μπέγκας για την ανεξαρτητοποίηση Τσουμάνη

Εικόνα του άρθρου Μπέγκας για την ανεξαρτητοποίηση Τσουμάνη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/12/2019, 00:43
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τη θέση ότι ο Φίλιππας Τσουμάνης θα έπρεπε να παραδώσει και την έδρα του κατέθεσε ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών» Θωμάς Μπέγκας κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό TV1 και τη δημοσιογράφο Γιώτα Σταύρου.

«Κανένας δεν επιτυγχάνει μόνος του κανένα αποτέλεσμα. Μόνο με τον προσωπικό αγώνα δεν γίνεται. Θα έπρεπε να παραδώσει την έδρα στο πλαίσιο μιας συλλογικής και παραταξιακής λειτουργίας» τόνισε.

Ο κ. Τσουμάνης προχώρησε σήμερα στην ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη, μετά από ένα σύντομο διάστημα κατά τη διάρκεια του οποίου εξέφρασε τη διαφοροποίησή του για τα μετεκλογικά πεπραγμένα της παράταξης και με ένα από τα επιχειρήματά του να είναι ότι δεν είναι «αρεστός πια στην παράταξη».

Ο κ. Μπέγκας αναγνώρισε ότι ο κ. Τσουμάνης έχει επιτελέσει ένα σημαντικό έργο όσα χρόνια ήταν πρόεδρος στον ΟΚΠΑΠΑ, ενώ τον χαρακτήρισε από τα πρωτοκλασάτα στελέχη της παράταξης κατά την τελευταία εκλογική αναμέτρηση. Όσο για τις διαφορετικές απόψεις του ανεξάρτητου πια συμβούλου, τις χαρακτήρισε «σεβαστές», ενώ απέδωσε κάποια από τα λεγόμενά του στο θυμικό.


* Φωτό αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back