Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Μονά-ζυγά στον Θεοδωρικάκο»

Εικόνα του άρθρου «Μονά-ζυγά στον Θεοδωρικάκο»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/10/2019, 16:44
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η παράταξη «Πολίτες για την Ανατροπή» κατηγορεί τη δημοτική αρχή λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «θέλει και τα τρία πέμπτα και την αποστασιοποίησή  και την  συνδρομή της αντιπολίτευσης και του Θεοδωρικάκου και την από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων και την εφαρμογή του προγράμματός του».

Η παράταξη αποχώρησε από την τελευταία συνεδρίαση, κατηγορώντας τον πρόεδρο και τη δημοτική αρχή για αυθαίρετη ερμηνεία της εγκυκλίου, σε θέματα λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου.

Στην ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι «η δημοτική αρχή επιθυμεί διακαώς την σύμπραξη  με τις παρατάξεις Γκόντα  και Μπαρτζώκα αλλά όχι και την ταύτιση μαζί τους» και σημειώνει πως «ο αγώνας της Νέας Εποχής έγινε ενάντια στους πρώην ‘αποτυχημένους’ δημάρχους με τους οποίους συνεργάζεται είτε στο προσκήνιο είτε στο παρασκήνιο».

Η παράταξη τονίζει ότι ο δήμαρχος, «το μόνο που φαίνεται ότι δεν θέλει είναι η απλή αναλογική, άλλωστε όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή και κανείς δεν μπορεί να πει τι πραγματικά είναι προοδευτικό».

Τέλος σημειώνει ότι «κανείς στην δημοτική αρχή δεν έχει το αλάθητο του Πάπα και καλά θα κάνουν αντί να λαϊκίζουν επί των υπαρκτών προβλημάτων του Δήμου, του οποίου έχουν την ευθύνη διαχείρισης, να καταθέσουν επιτέλους την προγραμματική τους συμφωνία στους δημότες,  όχι μόνο  το πρακτικό σύμπραξης αλλά την προγραμματική συμφωνία».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back