Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μιχ. Χρυσοχοΐδης-Θ. Μπέγκας: Θα… δώσουν τα χέρια

Εικόνα του άρθρου Μιχ. Χρυσοχοΐδης-Θ. Μπέγκας: Θα… δώσουν τα χέρια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/07/2024, 18:19
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στην υπογραφή ενός μνημονίου συνεργασίας θα προχωρήσουν τον Σεπτέμβριο ο Δήμος Ιωαννιτών, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων.

Αυτό αποφασίστηκε σε συνάντηση που είχαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας.

Ανάλογα μνημόνια έχουν υπογράψει κι άλλοι μεγάλοι Δήμοι, όπως ο Δήμος Αθηναίων στις αρχές του χρόνου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, το μνημόνιο αυτό θα αφορά την καλύτερη αστυνόμευση του δημόσιου χώρου και τον περιορισμό των βανδαλισμών, για τους οποίους η δημοτική αρχή Ιωαννίνων έχει την άποψη ότι είναι «έντονοι».

«Η σχέση μου με τον υπουργό είναι μακρά και σήμερα είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε θέματα καλύτερης συνεργασίας μεταξύ Δήμου Ιωαννιτών και Αστυνομίας» αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Μπέγκας. Ο δήμαρχος προσθέτει δε ότι χαίρεται γιατί «στην ατζέντα του υπουργείου είναι ψηλά η ασφάλεια των πολιτών αλλά και η προστασία του δημόσιου χώρου, την οποία από την πρώτη στιγμή έχουμε θέσει κι εμείς ως δημοτική αρχή σε προτεραιότητα».

Στη δήλωσή του επισημαίνει τη βεβαιότητα ότι θα υπάρχει «μια γόνιμη συνεργασία τόσο σε πολιτικό επίπεδο με τον κ. Χρυσοχοΐδη όσο και σε επιτελικό με την τοπική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back