Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Μια προεκλογική πίτα, οι αιχμές και τα «προσωπικά παιχνιδάκια»

Εικόνα του άρθρου Μια προεκλογική πίτα, οι αιχμές και τα «προσωπικά παιχνιδάκια»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/02/2023, 00:01
ΗΠΕΙΡΟΣ

H παράταξη «Αρτινών Συνεργασία» έκοψε την πίτα της και ο επικεφαλής της, δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης έστειλε «μήνυμα νίκης στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές».

Στην εορταστική και πολιτική εκδήλωση το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Άρτας Γιώργος Στύλιος, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου Χρήστος Ντακαλέτσης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Άρτας Νίκος Σπύρου κι άλλοι πολλοί οι οποίοι –όχι τυχαία- καταγράφονται στο δελτίο Τύπου. Στο ίδιο δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι δύο πρόσωπα, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, και ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος «έστειλαν σήμα προσωπικής στήριξης στο πρόσωπο του δημάρχου».

Στην τοποθέτησή του ο κ. Τσιρογιάννης αναγνώρισε ότι υπάρχουν αστοχίες σε ορισμένα ζητήματα του Δήμου τις οποίες τις απέδωσε στην οικονομική, υγειονομική και ενεργειακή κρίση αλλά και στην «αδιαφορία ορισμένων προσώπων που είχαν στον τομέα ευθύνης τους ορισμένα ζητήματα και εκ των υστέρων όλοι κατάλαβαν ‘πού και γιατί υπήρξαν καθυστερήσεις'». Σημειωτέον ότι τον τελευταίο καιρό υπήρξαν παραιτήσεις ή αποχωρήσεις στελεχών από τη δημοτική αρχή.

Ο κ. Τσιρογιάννης υποογράμμισε ότι «ο λόγος ο δικός μας μετράει. Η Άρτα γίνεται καλύτερη χωρίς πειράματα και προσωπικά παιχνιδάκια».

Την ίδια ώρα είπε ότι «τώρα είναι η ώρα να αποφασίσουμε αν αυτή η ομάδα (σ.σ. η δημοτική αρχή) που κατάφερε τόσα πολλά θα έχει την ευκαιρία να ολοκληρώσει το έργο της ή αν θα το αφήσουμε στη μέση» Και πρόσθεσε: «Εμείς λέμε ότι δεν υπάρχει χρόνος ούτε για πειράματα, ούτε για δοκιμές. Θέλουμε και αξίζει στην πόλη μας να προχωρήσει. Χωρίς δοκιμές, χωρίς χαριστικές ψήφους».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back