Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Χρ. Τσιρογιάννης: «… μια παρακαταθήκη για το μέλλον»

Εικόνα του άρθρου Χρ. Τσιρογιάννης: «… μια παρακαταθήκη για το μέλλον»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/09/2020, 19:29
ΗΠΕΙΡΟΣ

Για μια «παρακαταθήκη για το μέλλον» κάνει λόγο ο δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, με αφορμή τη διοργάνωση του πανελλήνιου πρωταθλήματος ποδηλασίας δρόμου ανδρών-γυναικών.

Το πρωτάθλημα έγινε από 4 έως 6 Σεπτεμβρίου, στην Άρτα, και διοργανώθηκε από τον Δήμο Αρταίων και την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και με τη στήριξη του Ποδηλατικού Ομίλου Άρτας και υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ. «Θα προσπαθήσουμε να διοργανώσουμε αθλητικά γεγονότα ακόμη μεγαλύτερης εμβέλειας στην Άρτα. Είναι, όμως, και μια παρακαταθήκη για όλους τους Αρτινούς, που είδαν ότι στην πόλη τους μπορούν να γίνουν μεγάλα και σπουδαία πράγματα. Μια παρακαταθήκη υπερηφάνειας για την πόλη που ζούμε» είπε ο κ. Τσιρογιάννης

Τους αθλητές στην τελευταία αγωνιστική ημέρα, βράβευσαν ο δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, ο βουλευτής ΝΔ Γιώργος Στύλιος, ο βουλευτής ΚΙΝ.ΑΛ., Χρήστος Γκόκας και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νίκος Λιόντος.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ολοκληρώθηκε την Κυριακή με τον αγώνα αντοχής των Ανδρών, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ορεινής Ποδηλασίας 2012 Περικλή Ηλία (ΠΣ Κρόνος) να κατακτά την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο, με χρόνο 4.02.22", και να τον ακολουθούν ο Στέλιος Φαραντάκης της VC Pays de Louleac (με διαφορά μόλις 20'') και ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης, του Π.Ο. Τάλως Χανίων με χρόνο 4.04.18".

Στην ατομική χρονομέτρηση, ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης χρίστηκε πρωταθλητής Ελλάδος, με χρόνο 46.13", ενώ ακολούθησαν ο Αλέξανδρος Αβδέλας του ΑΟ Αίολος με 47.48" και ο Παναγιώτης Καρατσίβης του Π.Γ.Σ. Λάρισας με 48.50".



Φωτογραφία: Νάσος Τριανταφύλλου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back