ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μια… μπασκετική επίσκεψη, με υποσχέσεις

Εικόνα του άρθρου Μια… μπασκετική επίσκεψη, με υποσχέσεις
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/04/2022, 17:48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

To Νέο Κλειστό Γυμναστήριο στην Ανατολή επισκέφθηκε η Τατιάνα Καλογιάννη και κλιμάκιο της παράταξης «Ιωάννινα_2023» και συναντήθηκε με την επιτροπή λειτουργίας του γηπέδου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν, σύμφωνα με την παράταξη, οι δυνατότητες του Δήμου Ιωαννιτών να φιλοξενήσει μεγάλες αθλητικές οργανώσεις, αλλά και να αναπτυχθούν οι αθλητικές υποδομές, με όλα τα συμπαρομαρτούντα (σχετικός τουρισμός κ.λπ).

Τα μέλη της επιτροπής, ο πρόεδρος Ηλίας Γκαζιάνης, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Τσιούμπος και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Βασίλης Λούπας, τόνισαν ότι αφενός υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τα σωματεία μπάσκετ, για προπονήσεις και αγώνες, αφετέρου προέκυψαν δυσκολίες στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Το κοινό σημείο, πάντα σύμφωνα με την παράταξη, είναι ότι τα Γιάννενα «είναι από τις λίγες πόλεις που δεν διαθέτουν δημοτικό αθλητικό κέντρο» και ότι θα πρέπει οι εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων «να ενταχθούν στο συνολικό πλαίσιο αξιοποίησης των αθλητικών εγκαταστάσεων που υφίστανται στο λεκανοπέδιο».

Η κα Καλογιάννη, την οποία συνόδευσαν οι κ.κ. Γιωτίτσας, Στεργιούλης και Τσάγκας, συγχάρηκε την επιτροπή για «την οργανωμένη και μεθοδική διεύθυνση όλων των λειτουργιών του, και κυρίως γιατί αυτή η επιτυχημένη δραστηριότητά τους συμβάλει στην προβολή της πόλης μας μέσω του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης» και διαβεβαίωσε ότι η παράταξη, στο μέτρο των αρμοδιοτήτων της, θα στηρίξει την προσπάθεια για «ευόδωση κάθε δραστηριότητας που αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση των αθλητικών δραστηριοτήτων στο λεκανοπέδιο».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back