Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Μια γιορτή για δύο»

Εικόνα του άρθρου «Μια γιορτή για δύο»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/04/2019, 23:01
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στα Γιάννενα βρέθηκε ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής, για τις ευρωεκλογές, περιοδείας του.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα, κατηγόρησε τους κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη πως επιδιώκουν να στήσουν «μια γιορτή για δύο» και ο μεν ΣΥΡΙΖΑ «να διασωθεί με ένα χαμηλό αλλά ασφαλές ποσοστό ήττας που θα του επιτρέψει να κυβερνήσει μέχρι τον Οκτώβριο», αλλά και ο δε ο κ. Μητσοτάκης «να φανεί ως ο μοναδικός ηγέτης της επόμενης μέρας».

Είπε ακόμα ότι ο μεν Τσίπρας «έχει δείξει ότι είναι με την Ευρώπη την στιγμή μόνο που τον συμφέρει ακολουθώντας μία αλλοπρόσαλλη αριστερίστικη πολιτική στα διεθνή θέματα», αλλά και ο Μητσοτάκης «ξεκινά τον προεκλογικό αγώνα αγκαλιά με τον κ. Βέμπερ, ο οποίος δεν αποτελεί παράδειγμα ευρωπαίου ηγέτη, έχοντας εκφράσει ακραίες απόψεις και για την Ελλάδα αλλά και για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση».

Ο κ. Θεοδωράκης επισκέφθηκε το καμπ του Κατσικά και είπε μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει μία κυβερνητική πολιτική για τη μετανάστευση και την προσφυγιά. Μετακυλύονται οι ευθύνες σε επιμέρους υπηρεσίες και δεν έχει χαραχθεί μία κεντρική πολιτική για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες».

Τον Σταύρο Θεοδωράκη συνόδευσαν στην περιοδεία του στα Γιάννενα οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Γεράσιμος Παπαδόπουλος, Γιάννης Κωνσταντινίδης και Κλεοπάτρα Σιδηροπούλου.




ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back