ΝΔ Ιωαννίνων: Μια ανακοίνωση που… έχει τα πάντα

Εικόνα του άρθρου ΝΔ Ιωαννίνων: Μια ανακοίνωση που… έχει τα πάντα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/01/2022, 09:33

Η τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΝΔ Ιωαννίνων Ματίνα Παππά, προσπαθεί να εντάξει… τα πάντα σε μια ανακοίνωση καλών προθέσεων.

Η κα Παππά ξεκινάει από τα περιστατικά βίας, παρενόχλησης, βιασμών, εκφράζοντας την ανησυχία της και σημειώνοντας ότι «πρέπει να θέσουμε στο περιθώριο τέτοια ανθρωποειδή, να καταδικάσουμε χωρίς αστερίσκους και να ορθώσουμε ανάστημα και τείχη προστασίας» και καταλήγει στο αίτημα να διορθωθούν οι ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Ανατολής.

«Ο ένας δρόμος είναι τα ευχολόγια, οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι δημόσιες δηλώσεις, η ηθική στήριξη. Ο άλλος δρόμος είναι οι πράξεις, οι επί του πρακτέου προσπάθειες που βελτιώνουν ή αλλάζουν συνθήκες, που δημιουργούν εκείνο το περιβάλλον που θα παιδεύει με τρόπο διαφορετικό και θα αποτρέπει τέτοια επαίσχυντα φαινόμενα. Με αυτές τις σκέψεις διάβασα αυτές τις ημέρες για τις ζημιές που συνέβησαν από την κακοκαιρία στο Αθλητικό Κέντρο της Ανατολής καθώς και την έκκληση του σωματείου Απειρωτάν σχετικά με τις εγκαταστάσεις που δεν διαθέτουν τα στοιχειώδη για την ομαλή και ασφαλή άθληση ειδικά των κοριτσιών» αναφέρει μεταξύ άλλων η κα Παππά και καταλήγει:

«Ως γυναίκα που έχω βιώσει τις ελλείψεις των αθλητικών εγκαταστάσεων σχετικά με τις γυναικείες ανάγκες, αλλά και ως γυναίκα που έχω υπάρξει αθλήτρια στα νεανικά μου χρόνια, θεωρώντας αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα των γυναικών να αθλούνται υπό αξιοπρεπείς συνθήκες, δεν μπορώ να μείνω αδρανής», ζητώντας να παρέμβει η πολιτεία και να αποκαταστήσει τις ζημιές και να δημιουργήσει «τις απαραίτητες υποδομές για την απρόσκοπτη άθληση των κοριτσιών. Η άθληση είναι δικαίωμα όλων, η εξασφάλιση και διαφύλαξη των σωστών συνθηκών για να αθλούνται τα νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, είναι υποχρέωση της πολιτείας».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
Ελένη
Γiα ασφαλή συμπεράσματα χρειάζεται πλήρες κείμενο . Το συγκεκριμένο είναι αποσπασματικό. Αποσπασματικο ον οδηγεί σε συμπεράσματα του τύπου ότι πρόκειται για λίθους ,πλίνθους, κεραμους ατάκτως ερριμμενους.!!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back