Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Υψηλές θερμοκρασίες» στη ΝΟΔΕ Ιωαννίνων

Εικόνα του άρθρου «Υψηλές θερμοκρασίες» στη ΝΟΔΕ Ιωαννίνων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/07/2016, 21:49
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Φαίνεται ότι στη Νέα Δημοκρατία δεν έχουν καταλαγιάσει ακόμα οι κραδασμοί του περασμένου καλοκαιριού. Η ΝΟΔΕ Ιωαννίνων διαψεύδει επίσημα την προ ημερών ανακοίνωση (;) για τον ορισμό του Κώστα Χαραλαμπόπουλου, καθηγητή Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στον τομέα Υγείας του κόμματος.

Ο κ. Χαραλαμπόπουλος έχει υπάρξει και γενικός γραμματέας του ΥΠΕΠΘ κατά τη θυελλώδη περίοδο 1990-1993 και σύμφωνα με την τοπική ΝΟΔΕ, δεν έχει διοριστεί σε κανένα όργανο του κόμματος, από τον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη. « Η τοπική Νέα Δημοκρατία αλλά και η παράταξη σε όλη την Ελλάδα, καθημερινά δίνει αγώνα για να αναγνωρίσουν οι πολίτες που ενδιαφέρονται για το μέλλον το δικό τους αλλά και των παιδιών τους, ότι η μοναδική δύναμη ευθύνης που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στην δύσκολη αλλά απαραίτητη πορεία των μεταρρυθμίσεων είναι η Νέα Δημοκρατία. Ως εκ τούτου δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει με την προσπάθεια μας».

Η ΝΟΔΕ μάλιστα καλεί τους πολίτες να… προσφέρουν εθελοντικά στους τομείς του κόμματος, λέγοντας ότι οι πόρτες του είναι ανοιχτές.

Η διάψευση της «ανακοίνωσης» φέρνει στην επιφάνεια τη εσωκομματική μάχη των στελεχών να καταλάβουν καλύτερη θέση για λογαριασμό του «στρατοπέδου» τους, ενόψει της επόμενης κρίσιμης καμπής, είτε αυτή θα είναι οι εκλογές ή κάποια εσωκομματική διαδικασία.  

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back