Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

«Μηνύματα ανατροπής»

Εικόνα του άρθρου «Μηνύματα ανατροπής»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/05/2019, 18:29
ΗΠΕΙΡΟΣ

Στην Πρέβεζα μίλησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Ζάψας, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, βάζοντας ως στόχο τη δεύτερη Κυριακή και την επικράτηση εκεί.

 «Τα μηνύματα που λαμβάνουμε και εδώ στην Πρέβεζα και σε κάθε γωνιά της Ηπείρου είναι ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουμε πορεία» τόνισε μεταξύ άλλων, ενώπιον του κοινού, προσθέτοντας ότι «είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε το μέλλον που αξίζει στον τόπο μας. Και το διεκδικούμε μαζί σας, μαζί με όλους τους Ηπειρώτες για να βγούμε από το τέλμα, για να σχεδιάσουμε νέα πράγματα που θα φέρουν ζωή, σε κάθε γωνιά της περιφέρειας».

Ο κ. Ζάψας κατηγόρησε την περιφερειακή αρχή ότι με τα κονδύλια που διαχειρίζεται, «τα βασικά προβλήματα υποδομών έπρεπε να είχαν επιλυθεί εδώ και χρόνια, ενώ οι χρηματοδοτήσεις προς την Ήπειρο αυξήθηκαν πάνω από 500% την τελευταία πενταετία».

Ακόμα, παρέθεσε τις «1+5» δεσμεύσεις της παράταξης, για αλλαγή της διοίκησης της περιφέρειας, αλλαγή του παραγωγικού και ενεργειακού μοντέλου, διαχείριση των απορριμμάτων στην κατεύθυνση της κυκλικής οικονομίας, προστασία του περιβάλλοντος και της αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής.

Την ομιλία προλόγισε ο υφυπουργός Εργασίας Κώστας Μπάρκας, ενώ παραβρέθηκε μεταξύ άλλων ο  υποψήφιος δήμαρχος Ευκλείδης Φονταράς, υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι.

Στο μεταξύ, η παράταξη βαδίζει ολοταχώς για τις εκλογές, με την κεντρική ομιλία του κ. Ζάψα την Τετάρτη 22 Μαΐου στο Du Lac, στις 20.00

«Είμαστε αισιόδοξοι, λαμβάνοντας τα μηνύματα του κόσμου, ότι είμαστε σε ένα δρόμο που αυξάνεται συνεχώς η συσπείρωση του κόσμου που μας στηρίζει και στόχος μας είναι να πάμε στον δεύτερο γύρο και εκεί ασφαλώς να δώσουμε τη μεγάλη μάχη ώστε ο Γιώργος Ζάψας να είναι νέος περιφερειάρχης» είπε ανάμεσα σε άλλα ο Κώστας Μπασιούκας

«Είμαστε περήφανοι που καταφέρνουμε να έχουμε άξιους υποψήφιους σε όλες τις περιφερειακές ενότητες, αυτοί που θα στελεχώσουν τις ομάδες εργασίες και θα δουλέψουν με ζήλο και θέρμη για τα προβλήματα του κάθε νομού ξεχωριστά και ολόκληρης της Ηπείρου συνολικά, σε συνεργασία με κυβέρνηση και Ε.Ε., γιατί αυτοί οι δίαυλοι πρέπει να είναι ανοιχτοί», συμπλήρωσε.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back