Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μέρες παραμυθιών στο ΔΗΠΕΘΕ

Εικόνα του άρθρου Μέρες παραμυθιών στο ΔΗΠΕΘΕ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/12/2016, 14:39
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια σειρά από εκδηλώσεις για παιδιά διοργανώνει αυτές τις ημέρες το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης και αφηγήσεις παραμυθιών.

Στο θέατρο «Καμπέρειο», για τρία απογεύματα (18:00-20:00), από σήμερα μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου, τα παιδιά γράφουν το δικό τους παραμύθι και με τη φαντασία τους δημιουργούν τα σκηνικά της παράστασής τους. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ακόμη, το ΔΗΠΕΘΕ θα παρουσιάσει αύριο, στις 12 το μεσημέρι, την εκδήλωση με τίτλο «Τα δώρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς». Στην είσοδο του Καμπερείου Θεάτρου, τα παιδιά θα ακούσουν ένα όμορφο παραμύθι, με τη Μαρία Μαχαίρα να αφηγείται και τον Αντώνη Καρασταμάτη να παίζει μουσική.

Αφήγηση παραμυθιού θα γίνει και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου. Στο αρχοντικό Πυρσινέλλα (Παπάζογλου και Αραβαντινού γωνία), στις 12 το μεσημέρι, μικροί και μεγάλοι, θα έχουν την ευκαιρία να «μάθουν» για τη… «Χιονονιφάδα που θέλει να γίνει η νέα Χιονάτη».

Μια ξεχωριστή παρουσίαση παραμυθιού της Νίνας Λαδοπούλου-Lundqvist, σε θεατρική αφήγηση της ηθοποιού Ναταλίας Μίγδου-Ντανίκα, στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back