ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Με… νέο σύνθημα για το δεύτερο γύρο

Εικόνα του άρθρου Με… νέο σύνθημα για το δεύτερο γύρο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/05/2019, 18:53
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Με σύνθημα «Μαζί με τον Μωυσή» και «επίθεση φιλίας» σε όλες τις παρατάξεις, η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» ξεκίνησε ήδη τις επαφές της για το δεύτερο γύρο.

Ήδη, συνεδρίασε η παράταξη και έγινε η πρώτη συνάντηση με εκπροσώπους των «Γιάννενα τώρα», με τον επικεφαλής κ. Μπαρτζώκα να απουσιάζει πάντως. Η παράταξη έθεσε τρεις κεντρικούς άξονες, σχετικά με την προστασία της λίμνης, τα δημοτικά τέλη και την είσοδο ιδιωτιών στην καθαριότητα.

Από την ανακοίνωση της παράταξης Γιάννενα Νέα Εποχή προκύπτει ότι υπάρχει συμφωνία, καθώς αναφέρεται: «Εκ μέρους του κ. Ελισάφ τονίστηκε ότι και τα τρία θέματα που τέθηκαν αποτελούν μέρος του προγράμματος της παράταξης ‘Γιάννενα Νέα Εποχή’ και στο μεγαλύτερο μέρος υπάρχει απόλυτη ταύτιση».

«Εν όψει του δεύτερου γύρου η παράταξη πορεύεται με ενότητα, απευθύνεται στο σύνολο της κοινωνίας και διεκδικεί την ψήφο όλων στη βάση του προγράμματός της για τη νέα εποχή στα Γιάννενα» τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης.

Συγχάρηκε όλες τις παρατάξεις για το «υψηλό επίπεδο του προεκλογικού αγώνα» λέγοντας ότι «όλες έχουν λόγο και ρόλο στο δημοτικό συμβούλιο. Με υπευθυνότητα, με σύνεση, με σχέση ισοτιμίας θα πορευτούμε μαζί τους».

Η κα Αφροδίτη Κάππη, τόνισε στις δηλώσεις της Τρίτης ότι το δίλημμα είναι «μένουμε στο παλιό και ξεπερασμένο ή δημιουργούμε έναν δήμο σύγχρονο κι ευρωπαϊκό».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back