Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με ένα στιγμιότυπο από τη διαδρομή Πλατανιά-Γερακάρι

Εικόνα του άρθρου Με ένα στιγμιότυπο από τη διαδρομή Πλατανιά-Γερακάρι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/05/2021, 16:44
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Λαμπρίνα Θεοχάρη, μαθήτρια λυκείου, κέρδισε το φωτογραφικό διαγωνισμό  του Δήμου Ιωαννιτών για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με αυτή τη  φωτογραφία, από τη διαδρομή Πλατανιά-Γερακάρι στη δημοτική ενότητα  Παμβώτιδας:


Ο Δήμος στην ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει τη φωτογραφία ως «μοναδικό τοπίο στην διαδρομή Πλατανιάς- Γερακαρίου» και ο αντιδήμαρχος Βασίλης Βλέτσας, «ένα σημείο άγνωστο στους περισσότερους αλλά μοναδικής φυσικής ομορφιάς κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που επιλέχθηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία».

Το δώρο στην νικήτρια παρέδωσε ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό και «αποδέχθηκε την πρόσκληση της μαθήτριας να επισκεφθεί την συγκεκριμένη περιοχή στο άμεσο μέλλον».

Επίσης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου, ο Δήμος προκηρύσσει διαγωνισμό για το ομορφότερο μπαλκόνι της πόλης.

Μέχρι τις 5 Ιουνίου όσοι-ες ενδιαφέρονται μπορούν να αποστέλλουν τις φωτογραφίες από τα μπαλκόνια τους και τα στοιχεία τους στο email: antpamvotis@gmail.com.

Η επιλογή της καλύτερης φωτογραφίας θα γίνει από το Τμήμα Περιβάλλοντος και στη συνέχεια το ομορφότερο μπαλκόνι θα φωτογραφηθεί από τον Δήμο και το υλικό θα αξιοποιηθεί από το γραφείο τουρισμού του Δήμου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3