Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Με διαδικτυακό καρναβάλι ο Δήμος Αρταίων

Εικόνα του άρθρου Με διαδικτυακό καρναβάλι ο Δήμος Αρταίων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/03/2021, 18:43
ΗΠΕΙΡΟΣ

Τον διαδικτυακό δρόμο επέλεξε ο Δήμος Αρταίων για το καρναβάλι του το οποίο ξεκινά από σήμερα.

«Με τη σιγουριά και την πεποίθηση ότι θα είναι το τελευταίο που θα πραγματοποιηθεί υπό αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες, το διαδικτυακό Καρναβάλι του 2021, που διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων, ανοίγει τις πύλες του προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να παρακολουθήσουν τη μεγάλη γιορτή, να διασκεδάσουν μέσα από τις δράσεις, από την ασφάλεια του σπιτιού τους με τη συνδρομή της τεχνολογίας» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθεί αναλυτικά το διαδικτυακό πρόγραμμα (arta.gr/carnival):

1) Ψυχαγωγικές-διαδραστικές εκπομπές, για τα παιδιά και όλη την οικογένεια, διάρκειας μιας ώρας, με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών, «Εξερευνητή και εξωγήινο Ε; Τι;»  που γνώρισαν για πρώτη φορά στο Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό.

Τα θέματα που περιλαμβάνονται στις εκπομπές είναι τα εξής: Ολυμπιακοί Αγώνες, Μεταφορικά μέσα, Κατοικίδια, Δεινόσαυροι, Πλανήτης Γη, Λεονάρντο Ντα Βίντσι, Κινηματογράφος, Θησαυροί, Έντομα, Τσικνοπέμπτη, Απόκριες, Καθαρά Δευτέρα.

2) Ειδικό αφιέρωμα στα έθιμα και τις παραδόσεις, των Αποκριών από όλη την Ελλάδα.

3) «Ολοκαίνουργια» μαθήματα μαγικών τρικ.

4) Μαθήματα αποκριάτικου Face Painting.

5) Κουκλοθέατρο με αποκριάτικες ιστορίες.

6) Μαθήματα κατασκευής αποκριάτικης μάσκας.

Οι ημέρες  προβολής του εορταστικού αποκριάτικου προγράμματος είναι: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 5, 6, 7 Μαρτίου καθώς και το επόμενο τριήμερο, Σάββατο, Κυριακή & Καθαρά Δευτέρα, 13,14 & 15 Μαρτίου 2021, αντίστοιχα, 5-8 το απόγευμα.

«H συγκεκριμένη πρωτοβουλία στοχεύει στη δημιουργία θετικού κλίματος στον Δήμο μας και στην ανάγκη των συμπολιτών μας να βιώσουν, τη χαρά  του καρναβαλιού, αυτήν τη δύσκολη χρονική συγκυρία που όλοι μας βιώνουμε », αναφέρει σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κώστας Χαρακλιάς.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back