Μαντάς στη ΔΕΗ, Τζούφη στον Δήμο

Εικόνα του άρθρου Μαντάς στη ΔΕΗ, Τζούφη στον Δήμο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/07/2019, 17:15

Τις υπηρεσίες της ΔΕΗ στην οδό Κατσάρη επισκέφθηκε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς και μίλησε με τους εργαζόμενους.

Για το θέμα της ΔΕΗ, που είναι φλέγον αυτές τις μέρες, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «παρέλαβε τη ΔΕΗ με 5 δις. ευρώ χρέη και τα απλήρωτα τιμολόγια να φτάνουν στο 60%» και ότι έχει καταφέρει «να ισορροπήσει σχετικά την κατάσταση με τα χρέη να μειώνονται κατά 1 δις. ευρώ χωρίς αύξηση των τιμολογίων». Κάλεσε δε τους εργαζόμενους να αντισταθούν «στο σχέδιο διάλυσης και αποσύνθεσης της ΔΕΗ που έχει εξαγγείλει η ΝΔ».  

Στο εργοτάξιο του Δήμου τόνισε ότι «οι μόνιμες προσλήψεις είναι βασική επιδίωξη του ΣΥΡΙΖΑ» και τέλος, επισκέφθηκε και το Πνευματικό Κέντρο.

Η συνυποψήφιά του Μερόπη Τζούφη, επισκέφθηκε τη ΔΕΥΑΙ και τις υπηρεσίες του Δήμου Ιωαννιτών. Οι εργαζόμενοι στο γραφείο ενημέρωσης και υποστήριξης δανειοληπτών την ενημέρωσαν για τις δραστηριότητες, ενώ στο ΚΕΠ, η υφυπουργός Παιδείας «εξέφρασε την ικανοποίησή της για την προσπάθεια που καταβάλλεται να επιλύονται σύντομα και χωρίς ταλαιπωρία οι υποθέσεις των πολιτών». 

Τέλος, παραβρέθηκε σε σε εκδήλωση με θέμα «Εργασιακές σχέσεις: χθες, σήμερα, αύριο», όπου στην σύντομη ομιλία της τόνισε «την αναγκαιότητα προστασίας των εργαζόμενων από κάθε είδους αυθαιρεσία, μέσα από την ενίσχυση των Συλλογικών Συμβάσεων, την αύξηση του κατώτατου μισθού, τη διασφάλιση της ασφαλιστικής κάλυψης, ενέργειες που δεν βρίσκουν σύμφωνη την αξιωματική αντιπολίτευση η οποία υπερασπίζεται την επταήμερη εργασία, την κατάργηση του οχταώρου, την ιδιωτική ασφάλιση».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back