Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΗΠΕΙΡΟΣ

Μαθήματα με βάρδιες στο Καναλάκι

Εικόνα του άρθρου Μαθήματα με βάρδιες στο Καναλάκι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/09/2020, 17:23
ΗΠΕΙΡΟΣ

Οι επισκευές στα σχολεία του Καναλακίου δεν έχουν ολοκληρωθεί, έξι μήνες μετά το σεισμό στην περιοχή και της ζημιές που υπέστησαν. Αποτέλεσμα είναι να μην έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα και επιπλέον, να προγραμματίζονται βάρδιες, πράγμα που επιβαρύνει σημαντικά, τόσο τους μαθητές, όσο και τους καθηγητές, ειδικά αναπληρωτές που μεταβαίνουν από άλλες περιοχές εκεί ή πρέπει να συμπληρώσουν ώρες και σε άλλα σχολεία της περιοχής.

Το θέμα έφερε στη Βουλή με ερώτησή του προς την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας. Είναι η δεύτερη σχετική ερώτηση που καταθέτει ο βουλευτής, χωρίς να πάρει απάντηση στην πρώτη, τον περασμένο Αύγουστο.

Ακόμα, ο κ. Μπάρκας καταθέτει και την επιστολή της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πρέβεζας, με την οποία ζητούν δημιουργία επιπλέον τμημάτων.

«Σε αίθουσες των τριάντα πέντε τετραγωνικών μέτρων, δεν τηρούνται οι προβλεπόμενες από τα υγειονομικά πρωτόκολλα αποστάσεις, οι οποίες άλλωστε έχουν προβλεφθεί και σε μια σειρά υπουργικών αποφάσεων, όπως αυτές δημοσιεύονται σε διάφορα Φύλλα Εφημερίδος της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ)», σημειώνει ο κ. Μπάρκας.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back