Συντακτης: Βαρβάρα Αγγέλη
Δημοσιευση: 6-08-2020, 15:54
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την ολοκλήρωση της διαδικασίας διορισμού 3.500 εκπαιδευτικών της Ειδικής Αγωγής στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση χαιρετίζει η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη.

«Οι μόνιμοι διορισμοί σηματοδοτούν την επιτυχή ολοκλήρωση των προσπαθειών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά την ενίσχυση του δημόσιου εκπαιδευτικού συστήματος και ειδικά, της εκπαίδευσης των μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Παρά τις χρονοτριβές της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας και τη διάθεση ‘οικειοποίησης’ των διορισμών από την κυβέρνηση της ΝΔ, οι μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών, ειδικού και βοηθητικού προσωπικού είναι αναμφίβολα θετικοί και αναγκαίοι» τονίζει σε ανακοίνωσή της.

Παράλληλα, καλεί την κυβέρνηση να ολοκληρώσει άμεσα και τους 10.500 διορισμούς εκπαιδευτικών στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, υπενθυμίζοντας πως οι διαδικασίες έχουν ήδη δρομολογηθεί και προϋπολογιστεί από το 2019 στο πλαίσιο της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ για 15.000 μόνιμους διορισμούς στη δημόσια εκπαίδευση.


* Φωτό αρχείου

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
kaissa 2