Συντακτης: Γιώργος Τσαντίκος
Δημοσιευση: 7-12-2021, 16:12
ΕΛΛΑΔΑ

Ο χαμένος των εκλογών της 5ης Δεκεμβρίου στο ΚΙΝΑΛ, παρά τις περί του αντιθέτου αρκετές προβλέψεις δημοσκοπήσεων Ανδρέας Λοβέρδος, στηρίζει το Νίκο Ανδρουλάκη στον β' γύρο. 

Η στήριξη έρχεται «χωρίς να έχει προηγηθεί επικοινωνία» όπως αναφέρει ο βουλευτής, αλλά ούτε χωρίς αιχμές και για τους δύο υποψηφίους.

Διαβάστε επίσης: Στην εποχή των γεγονότων, τα γεγονότα από μόνα τους, δεν αρκούν

«Η διαδικασία ανάδειξης του νέου προέδρου οδηγείται σε δεύτερο γύρο. Προσπάθησα τόσο ιδιωτικώς όσο και δημοσίως αυτό να αποτραπεί, αλλά δεν  έπεισα. Οι δύο υποψήφιοι έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, όπως άλλωστε όλοι μας.  Ο ένας από τους  υποψηφίους έχει δοκιμαστεί και οι ελπίδες που γεννά το εγχείρημά του είναι συνεπώς περιορισμένες. Ο έτερος υποψήφιος δεν είναι Βουλευτής στο ελληνικό κοινοβούλιο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται» αναφέρει.

Στη δε δήλωση ότι στηρίζει Ανδρουλάκη ο κ. Λοβέρδος αναφέρει ότι «έως την ανακοίνωση της παρούσας δήλωσης δεν είχα την παραμικρή επικοινωνία μαζί του», παρότι νωρίτερα τόνισε ότι προσπάθησε να αποτρέψει τον β' γύρο.

«Ούτε στο χαρακτήρα μου είναι, ούτε θεωρώ σωστό ένας πολιτικός όπως εγώ να επιχειρεί να 'καθοδηγήσει' τις δεκάδες χιλιάδες πολιτών που τον ψήφισαν. Οι συμπολίτισσες και οι συμπολίτες μου, όμως, θα γνωρίζουν πάντοτε τι σκέφτομαι και τι αποφασίζω. Και επειδή είμαι πολιτικός θέσεων και ουδέποτε έκρυψα τις απόψεις μου, δηλώνω ότι αυτονόητα σέβομαι την πλειοψηφία της 5ης Δεκεμβρίου και πως στις εκλογές της Κυριακής 12ης Δεκεμβρίου θα ψηφίσω τον Νίκο Ανδρουλάκη, με την επισήμανση ότι έως την ανακοίνωση της παρούσας δήλωσης δεν είχα την παραμικρή επικοινωνία μαζί του», αναφέρει.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα