ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Λιποθυμία στο αστικό»

Εικόνα του άρθρου «Λιποθυμία στο αστικό»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/02/2019, 22:16
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πέντε φοιτητικοί σύλλογοι του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων δια των προέδρων τους καταγγέλλουν ότι η κατάσταση στο αστικό ΚΤΕΛ είναι κακή και ότι «αποκορύφωμα της κατάστασης αυτής ήταν η λιποθυμία συμφοιτητή λόγω συνωστισμού σε λεωφορείο».

Το θέμα των μετακινήσεων είναι πλέον φλέγον, ειδικά μετά την καταγγελία που ασπάστηκε και η πρυτανική αρχή, ότι φοιτητές έχασαν εξεταστική γιατί άργησε να περάσει το αστικό λεωφορείο. «Καθυστερήσεις που φτάνουν μέχρι και τη μία ώρα, κανονικό στίβαγμα μέσα στα λεωφορεία και ελεγκτές να κόβουν πρόστιμα ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες» αναφέρουν οι πρόεδροι των συλλόγων Μηχανικών Η/Υ, Φυσικού, Ιστορικού-Αρχαιολογικού, ΒΕΤ και Νηπιαγωγών.

Διεκδικούν μεταξύ άλλων αύξηση των δρομολογίων, ιδιαίτερα από τις στάσεις των Σεισμόπληκτων, δωρεάν μετακίνηση στις χρονικές ζώνες 8:30-9.30 π.μ. και  17:00-18:00 μ.μ., δωρεάν μετακίνηση των φοιτητών που μένουν εστίες, μείωση εισιτηρίου και μείωση της μηνιαίας κάρτας, διαγραφή προστίμων και διεύρυνση ωραρίων σε Κατσικά, Ελεούσα, Πέραμα και Ανατολή.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back