Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λεβαδειακός-ΠΑΣ, ημίχρονο τρίτο…

Εικόνα του άρθρου Λεβαδειακός-ΠΑΣ, ημίχρονο τρίτο…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/10/2017, 18:24
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνέχεια έδωσαν σήμερα Λεβαδειακός και ΠΑΣ στο θέμα της φάσης του δεύτερου γκολ του ΠΑΣ, όπου ο Τζημόπουλος χρεώθηκε επιθετικό φάουλ ενώ πίσω του ο Μαυροπάνος έκανε το 1-2 στο 73’.

Ο Λεβαδειακός στο site του υποστηρίζει ότι το γκολ ακυρώθηκε κανονικά.


Ο ΠΑΣ από την πλευρά του απάντησε με κείμενο στο οποίο κατηγορεί το διαιτητή Τσαμούρη για αλλοίωση αποτελέσματος και προσθέτει μεταξύ άλλων: «Ευελπιστούμε ότι ο εν λόγω αναξιόπιστος και μη αντικειμενικός διαιτητής δε θα έχει ξανά τη δυνατότητα να δολοφονήσει τις προσπάθειες της ομάδας μας και δηλώνουμε σε όλους ότι δεν θα μας λυγίσουν αυτές οι πρακτικές, ζητώντας και αναμένοντας την παραδειγματική τιμωρία του από τα αρμόδια όργανα. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Η ομάδα και ο αγώνας των ποδοσφαιριστών και του επιτελείου της αποδεικνύεται περίτρανα από την μέχρι τώρα πορεία και απόδοση». Επίσης, ο ΠΑΣ κατηγορεί το διαιτητή για «εριστική και προκλητική συμπεριφορά».

Στη φάση του 73’, Τζημόπουλος και Μητρόπουλος «αγκαλιάζονται» μέσα στην περιοχή, με τον παίχτη του Λεβαδειακού να κάνει την αρχή και τον Τζημόπουλο να ακολουθεί, χωρίς πάντως να προκύπτει, από την τηλεόραση τουλάχιστον, η δικαιολογία για την απόφαση του διαιτητή, παρά τη… εσπευσμένη βουτιά του παίχτη του Λεβαδειακού. Πίσω τους και σε απόσταση γύρω στα δύο μέτρα, ο Μαυροπάνος σκοράρει με κεφαλιά (ενώ συμβαίνουν τα υπόλοιπα), αλλά το γκολ ακυρώνεται.


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back