ΕΚΛΟΓΕΣ

«Λαϊκή Συσπείρωση»: Με αισιοδοξία για την Κυριακή

Εικόνα του άρθρου «Λαϊκή Συσπείρωση»: Με αισιοδοξία για την Κυριακή
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/10/2023, 20:11
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η πεποίθηση ότι την επομένη των εκλογών η «Λαϊκή Συσπείρωση» θα έχει εκλέξει περισσότερους συμβούλους σε Περιφέρεια Ηπείρου και Δήμο Ιωαννιτών εκφράστηκε στη συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Ιωαννίνων του ΚΚΕ που έγινε χτες το βράδυ στο Άλσος.

Στη συγκέντρωση μίλησαν ο Γιώργος Πρέντζας, υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου, και η Όλυ Τσουμάνη, υποψήφια δήμαρχος Ιωαννιτών. Χαιρετισμό απηύθυνε η Ανθή Λύγδα, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

Παραβρέθηκαν ο Νεκτάριος Τριάντης μέλος της ΚΕ και γραμματέας της ΕΠ Ηπείρου Κέρκυρας Λευκάδας του ΚΚΕ, ο Νίκος Έξαρχος βουλευτής Ιωαννίνων, και οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στους Δήμους του νομού Ιωαννίνων: ο Αντώνης Πετράκης στον Δήμο Δωδώνης, η Σπυριδούλα Δαρδάνη στον Δήμο Ζίτσας, ο Δημήτρης Ροσιλόβαλης στο Δήμο Πωγωνίου.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Πρέντζας ανέφερε ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» ήταν και θα είναι «η μοναδική πραγματική αντιπολίτευση στην αντιλαϊκή πολιτική της Περιφέρειας Ηπείρου» και άσκησε κριτική στον νυν και εκ νέου υποψήφιο περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη για εφαρμογή αντιλαϊκών πολιτικών. Μεταξύ άλλων, προειδοποίησε ότι είναι ζήτημα χρόνου οι Ηπειρώτες να ζήσουν τις καταστροφές της «πνιγμένης» Θεσσαλίας. Ο κ. Πρέντζας έκανε και ένα σχόλιο για τα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «πολιτικό εκφυλισμό».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η υποψήφια δήμαρχος κα Τσουμάνη ζήτησε να «βγουν αμέτρητα γαρύφαλλα στην κάλπη στις 8 Οκτωβρίου, το βράδυ» και ζήτησε από τους Γιαννιώτες να «γυρίσουν την πλάτη σε όλους εκείνους τους νυν και πρώην δημάρχους και αντιδημάρχους που παραδέχονται κυνικά ότι τα προγράμματά τους δεν έχουν διαφορές και κονταροχτυπιούνται ποιος είναι πιο ικανός στην υλοποίηση των στόχων των επιχειρηματικών ομίλων στην πόλη» όπως είπε.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back